Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Maskáčový vzor je zpět! Vojenský potisk si zamilovaly Rihanna i Heidi Klum

12. března 2017 | 06:00

Maskáčový vzor teď delší dobu patřil jen vojákům, rybářům a trampům, ale letos na jaře je jedním z nejžhavějších módních trendů. Takže z vojenských cvičišť a přírody se přesunul rovnou na přehlídková mola i do obchodů s oblečením. Podívejte se, jaké kousky si v aktuálních kolekcích můžete pořídit.

Pokud se vám maskáčovina líbí, hned na začátku si zapamatujte jedno důležité pravidlo! V outfitu by měl vždy figurovat jen jeden maskáčový kousek, zbytek oblečení musí být jednobarevný, ale na stejné módní vlně, takže ideálně ležérní nebo sportovní. Tento vzor vychází z pánského šatníku, rozhodně nedovolte, aby pohltil vaši ženskost.

Klidně si oblékněte army mikinu s kapucí, ale přidejte k ní slim džíny nebo kalhoty, které dokonale zvýrazní vaše ženské křivky. K maskáčovým kalhotám se zase nebojte obléknout klidně tričko s krajkovou aplikací nebo třeba tričko v růžové barvě. Oboje zmírní drsnost maskáčového vzoru a outfit bude krásně v rovnováze.

Maskáčovinu si zamilovaly i ty nejznámější tváře světového showbyznysu a vy se u nich můžete inspirovat. Topmodelka Heidi Klum nedá na army styl dopustit především ve volném čase. Oblíbený maskáčový komplet ráda kombinuje s kůží. Vojenský potisk si oblíbila i zpěvačka Gwen Stefani, která ho zase nejčastěji spojuje s tradiční džínovinou. Inspirací vám může být i zpěvačka Rihanna, která k volným maskáčům a obyčejnému tričku klidně přidá koženou kabelku a výrazné náušnice, aby se stále cítila i vypadala žensky.

Slavné ženy v maskáčích
Autor: profimedia.cz

Před nákupem se inspirujte v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybraly jsme pro vás první jarní novinky v obchodech • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ