Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Toužíte po dokonalé pleti? Máme pro vás kosmetické tipy, které opravdu fungují!

9. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Každé roční období je pro pleť specifické a potřebuje jinou péči. Na jaře, kdy se vše probouzí, potřebuje i vaše pokožka restart po náročné zimě. Nemusíte používat tuny drahých krémů ani nechávat každý měsíc půl výplaty za kosmetické ošetření. Stačí jednoduchá, ale kvalitní péče, která je určena přesně pro vaši pleť a máte vyhráno!

Zaměřte se na problém

"Není nic horšího, než když se s krémy a kosmetikou zbytečně moc experimentuje" říká MUDr. Hana Smutková, primářka oddělení dermatolgie kliniky Asklepion. "Vždy je lepší se nejdříve poradit s dermatologem, který dokáže přesně určit typ vaší pleti" dodává. Značka Neostrata, která s dermatology úzce spolupracuje, vyvinula řadu NeoStrata Targeted. Produkty této řady jsou určeny k řešení různých specifických kožních problémů, jako je aknózní pleť nebo pleť s hyperpigmentací. Pokud toužíte po omlazení obličejových partií, krku nebo dekoltu a v případě, že vás trápí unavené oči a tmavé kruhy, je tu i speciální oční péče s rejuvenačními účinky.

Aby pleť vydržela co nejdéle krásná, potřebuje ochranu před slunečními paprsky. Ty totiž umí napáchat velké škody. Novinka Sheer Physical Protection SPF 50 s vysokým ochranným faktorem SPF 50 a minerálními filtry dokonale ochrání proti předčasnému stárnutí pleti. A je vhodná i pro velmi citlivou nebo oslabenou pleť, např. po dermatologickém zákroku.

Autor: Neostrata

Když už vám není 20 let

Čím jste starší, tím více o sebe musíte pečovat.  Ano, někdo má to štěstí, že se na jeho pleti projevují příznaky stárnutí pomaleji, ale vrásky nakonec dostihnou každého. Příznaky nástupu lze však velice dobře zmírnit. Omlazující péče o zralou pleť pro ženy  NeoStrata skin active viditelně redukuje projevy stárnutí a dokáže vyhladit dokonce i hlubší vrásky kolem očí, vrásky kolem úst a mimické vrásky. Novinkou v této řadě je Triple Firming Neck Cream, který viditelně zpevňuje, napíná povadlou kůži na krku, v dekoltu a sjednocuje pigmentaci. Už nebudete muset váš krk na léto zahalovat!

Autor: Neostrata

Když nastane čas odhalit své nohy

Končí období kalhot a vysokých bot. O slovo se hlásí sukně a sandálky. Před tím, než své nohy vystavíte na obdiv, dopřejte jim správnou péči. Šupinatá a rozpraskaná kůže na patách vám moc dobrou vizitku neudělá. Problem Dry Skin Creamje silný exfoliační krém, který je vyvinutý ke zjemnění a hydrataci suché a šupinaté kůže. Obsahuje účinnou kombinaci AHA a PHA kyselin s uklidňující bází včelího vosku a zvláčňujících olejů, která vám zaručí sametové nožky na dlouhou dobu. 

Aby byla vaše péče kompletní, nezapomínejte také na nehty. Ty by měly být hladké a pevné bez rýh a skvrn. K tomu vám pomůže Nail Conditioning Solution. Zázračný roztok, který posílí a vyhladí narušené nehty. Správná péče se v jejich vzhledu odrazí tak, že se stanou vaší ozdobou!

Autor: Neostrata

Chcete se dozvědět více o jarních trendech? Klikněte zde.