Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zatočte s pigmentovými skvrnami, vráskami i zašedlou pletí… Máme recept!

2. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Každá z nás touží po dokonalé pleti bez poskvrnky. Prostě vyjít ven bez nutnosti nanášet si make-up a další kosmetické produkty, které dodají naší tváři vytouženou jiskru a šmrnc. Základ bezchybné pleti je vždy v péči o ni. Ne každá z nás ale správně odhadne, jaké přípravky používat. Patříte také do této skupiny?

Nechte si poradit od oborníka

Už jste slyšela o kosmetické řadě NeoStrata? Tato řada byla vyvinuta Dr. Van Scottem a Dr. Yu, kteří se řadí mezi světově uznávané vizionáře a lídry v oblasti kosmetické dermatologie. Produkty NeoStrata mají prokázané účinky u široké škály typů pleti a jsou vysoce ceněné odborníky po celém světě. Toužíte-li po viditelném vyhlazení, obnovení a pročištění vaší pleti, pak je pro vás NeoStrata pravou volbou. Pomáhá řešit i vážnější kožní problémy, jakou je například stárnutí pleti vlivem slunečního záření, hyperpigmentace, extrémně suchá pleť a akné.

Dopřejte vaší pokožce to, co opravdu potřebuje

Pigmentové skvrny, rozšířené póry, počínající vrásky, zašedlá a povadlá pleť či akné… Každý typ pleti potřebuje něco jiného. Pokud si s výběrem vyhovujících přípravků nevíte rady, doporučujeme kontaktovat vašeho lékaře či dermatologa, který vám pomůže určit typ pleti a doporučí ty správné produkty z mnoha řad NeoStraty.

Akné nepostihuje jen mladé

Produkty řady Refine sázejí na kombinace blahodárných AHA a PHA kyselin. Tyto kyseliny významně pomáhají při ošetření zralejší mastné pleti náchylné k nedokonalostem. Hlavním úkolem řady Refine je utlumit tvorbu kožního mazu a zvýšit zářivost pleti. Účinná je i na zvětšené póry, redukuje vznik vrásek, dále pomáhá s eliminací nevzhledných tmavých skvrn, které jsou způsobené stárnutím pleti či akné.  Opravdu viditelné změny na pleti se dostaví již během čtyř týdnů.

Autor: Neostrata

Rozjasněte a sjednoťte vaši pleť

K rozzářené a sjednocené pleti vám pomůže řada Enlighten obsahující přírodní rozjasňovače pleti. Při pravidelném používání produktů této řady se účinně zbavíte pigmentových skvrn na kůži a celkově sjednotíte svůj tón pleti. Díky kombinaci vysoce efektivních a prospěšných látek bude vaše pleť omlazená, bez známek zašednutí a únavy. V rámci Enlighten péče můžete vyzkoušet Ultra Brightening Celanser, který dokonale vyčistí vaši pleť a připraví ji pro další ošetření přípravky této řady, jako je speciální Pigment Controller a vysoce účinné rozjasňující sérum.

Autor: Neostrata

Účinné řešení z rukou lékaře

Chemický peeling se řadí mezi velmi účinné metody, jak vylepšit stav pleti. Vrstvením s cílenými peelingy s obsahem kyseliny citronové a mandlové lze dosáhnout zlepšení hyperpigmentace či snížení výskytu akné a celkovému omlazení pleti. Toto pestré spektrum produktů umožní lékaři navrhnout program ošetření dle individuálních potřeb každého pacienta, vzhledem k citlivosti a snášenlivosti jeho pleti. S produkty pro domácí péči o pleť NeoStrata lze pozorovat výraznější zlepšení u nepravidelností pigmentace, akné, zmenšení pórů, a hlavně omlazení pleti. Touto procedurou můžete ošetřovat nejen obličej, ale také další problematické části těla, jako je hrudník, záda, ramena, dekolt, krk, ruce a chodidla.