Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dokonalý dekolt nepotřebuje žádný šperk: 5 rad pro krásná prsa

24. února 2017 | 06:00

Jaro se pomalu blíží a s ním i čas svádění a koketování. Nejen poodhalené nohy v krátkých sukních, ale hlavně svůdný dekolt upoutá pozornost mužů. Mít krásný dekolt a umět ho nosit je snem každé ženy. Co je tedy kromě cvičení potřeba dělat pro to, abyste se cítila sebejistá a spokojená? Poradíme vám!

Sprcha a masáž

Vzhledem k tomu, že studená sprcha podporuje prokrvování a zesiluje tkáň, nezapomeňte si každý den po ránu ňadra osprchovat. Sprchou masírujte každé prso zvlášť krouživými pohyby od bradavky směrem nahoru. Poté ňadra natřete výživným krémem.

Peeling

Ideální je třeba ten z mořské soli, který pokožku nádherně prokrví a zjemní. Vyrobíte si ho tak, že vezmete hrst mořské soli, namočíte ji na dvě vteřiny do teplé vody a následně s ní budete masírovat oblast krku, šíje, dekoltu a prsou. Použít můžete i obličejový peeling, jen dávejte pozor na hrubost zrníček. Peeling dopřávejte svému dekoltu jednou za dva týdny.

Jogurtová maska

Smíchejte čtyři lžíce jogurtu se dvěma lžičkami tekutého medu a jednou lžičkou citronové šťávy. Vzniklou směs naneste na obličej, krk, dekolt a nechte dvacet minut působit. Poté kůži opláchněte a ošetřete tělovým mlékem.

Autor: Profimedia.cz

Vitamin C

Ovocné kyseliny z citronu vyživují a zkrášlují pleť. Nakrájejte tedy citron na plátky a přiložte jej jako masku na dekolt a nechte pět minut působit.

Hydratace

Krásná pokožka musí být dostatečně hydratovaná. Váš den by tedy měl začínat tím, že prsa zvlhčíte pleťovou vodou pomocí rozprašovače. Na hydrataci však nezapomínejte ani večer! Pokožka v dekoltu je tenká a potřebuje dostatečnou péči. V létě svědomitě používejte opalovací krémy a jednou za čas si dopřejte i hydratační masku.

Jaké jsou jarní trendy pro tento rok? To se dozvíte v našem jarním speciálu!

Autor: mba