Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 účesy, které vás dělají starší! Zapomeňte na ofinu i vyčesané vlasy

  • 27. února 2017 | 06:00

    Každá z nás touží vypadat mladší, než doopravdy je. Nějakou tu vrásku snadno zakryjete šikovným líčením, ale i vhodným střihem vlasů. Existují však účesy, které vám naopak přidají roky navíc. Podívejte se na slavné ženy, které šláply vedle!

  • Vyčesaný culík

    Vysoko vyčesaný culík nebo drdol je sice trendy, ale sluší především mladým ženám, které zatím nemají žádné vrásky. Dokonale uhlazený účes na ně totiž upoutá pozornost a celkově obličej "zestarší". Pokud po culíku i tak toužíte, uvolněte z něj pár pramenů, které budou nepravidelně viset podél obličeje a krásně vám orámují tvář. 2635248:gallery:true:true

  • Vlasy jako hřebíky

    Mezi další nevhodné účesy patří dokonale vyžehlené vlasy rovné jako hřebíky. A když si navíc učešete pěšinku uprostřed, přidáte si klidně několik let navíc. Ideálně si vlasy vyfoukejte přes kulatý kartáč, abyste jim dodala objem, a vlasy, které vám rámují obličej, natočte směrem dovnitř.

    Rovné vlasy přidávají Jennifer Aniston zbytečně roky navíc. Ale i tak vypadá dokonale!
    Autor: Profimedia
  • Hustá ofina

    Hustá, rovně střižená ofina padající do očí vám opticky zmenší oči a nechá vyniknout mimické vrásky. Kromě toho už tento střih dávno vyšel z módy. Pokud toužíte po rovné ofině, nechte si ji střihnout tak, aby byla vzdušnější a nechala vyniknout váš obličej a hlavně oči. Taková ofina vám navíc dokonale zamaskuje vrásky na čele!

    Keira Knightley nosila ve 24 letech hustou ofinu a vypadala jako třicátnice.
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se i na další slavné ženy, které zvolily nevhodné účesy!

Klíčová slova:  krása, vlasy, účesy, stáří, trendy