Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná a štíhlá do léta? Jak vám mohou pomoci odborníci

Omlazovací zákroky jsou bezbolestné
14. března 2016 | 16:00

Být štíhlá, vypadat mladě, mít dokonale čistou a pružnou pleť bez vrásek, zbavit se celulitidy nebo červených skvrnek na kůži – to vše vyžaduje velké úsilí, zvláště pokud se člověk pokouší vše zvládnout vlastními silami. Někdy je lepší obrátit se na odborníky. 

Ráda byste vypadala co nejlépe, ale bojíte se, že cokoli kromě hubnutí vlastními silami nebo domácí péče o postavu a pleť stojí spoustu peněz  nebo je to bolestivé, případně obojí? Nic z toho nemusí být pravda. Proto rozhodně má mysl vydat se konzultaci za odborníky, kteří vám poradí, jak můžete podstupovat, co dělat, co nedělat a jaké zákroky případně podstoupit. 

"My nabízíme veškeré konzultace bezplatně a nezávazně, proto vám při osobní konzultaci ušijeme plán přímo na míru," říká například Petra Řehořkové, majitelka pražské Petra Clinic, kde pravidelně ordinuje například specialistka na hubnutí lékařka Kateřina Cajthamlová. 

Obvyklý postup v podobných případech? Při vstupní konzultaci vám odborníci provedou měření složení těla přístrojem BodyStat a od toho se bude odvíjet vše ostatní. Navrhnou speciální jídelníček na míru a procedury, které se hodí konrkétně pro vás. Nejčastěji využívanou procedurou je radiofrekvenční bezbolestná liposukce, při které se tuk v těle rozpouští pomocí silné radiofrekvenční vlny. Výsledkem zákroku je úbytek několika centimetrů v pase a to již po prvním ošetření.

Výkonem, který může pomoci k lepší postavě a nebolí, je třeba bezbolestná liposukce, kterou lze doporučit nejen ženám, ale i mužům. Zákrok pomáhá nejen k zeštíhlení, ale zároveň pokožku vyhladí a zmírňuje následky celulitidy. 

...
Autor: Petra Clinic
Obecně platí, že hitem v oblasti estetické péče jsou neinvazivní metody hubnutí a anti-aging, neboli boj se stárnutím. "Pracujeme převážně s radiofrekvenčními přístroji, kryolipolýzou či estetickou rázovou vlnou, veškeré procedury jsou naprosto bezbolestné," vysvětluje Petra Řehořková. Podle ní si během zákroku většina klientů spíše odpočine, nemusí se bát, nejsou to operace jako u lékaře. Tento typ zákroků rovněž nevyžaduje žádnou rekonvalescenci. 

Platí rovněž, že kdo chce vypadat skutečně dobře, měl by krom úpravy jídelníčku a využití pomoci odborníků myslet i na pohyb. Své udělají i zdánlivě obyčejné pěší procházky, ale lepší je přidat i nějaké intenzivnější a pak také posilovací cvičení.

Můžete podstoupit i celou řadu metod, díky kterým můžete získat krásnou pleť bez vrásek nebo jiných nedostatků. Zajímavá je například metoda Kolagenárium, která přirozenou cestou stimuluje pleť k vyšší tvorbě kolagenu a elastinu nebo metoda Fotorejuvenace, která aktivuje kolagen pomocí pulsního světla. Nejoblíbenější metodou omlazení pleti je potom Diamantová mikrodermabraze. Během této metody dochází k hloubkovému čištění pleti diamantovou hlavicí – ta pleť jemně obrušuje a vypíná. Velmi příjemným ošetřením je LPG, kdy vás přístroj masíruje a tím vypíná kontury pokožky a aktivuje kolagen.

Autor: red