Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co by měla mít každá „šéfka“ ve svém šatníku

16. března 2016 | 10:00

Každá žena stojí každé ráno před problémem „co si vzít na sebe“, nebo v horším případě „nemám, co na sebe“ a jen tupě zírá do své skříně v touze, že vyčaruje něco pěkného a neotřelého. Co když jste navíc žena, která má pod palcem celou firmu? Jaké kousky mít ve skříni?

Peníze by nikdy neměli být překážkou ve vaší realizaci a o nic méně by neměly být překážkou, abyste v práci vypadala neodolatelně. Přinášíme vám sedm pracovních obleků, které by měly tvořit základ vašeho šatníku.

Oblek

Stará dobrá klasika, oblek. Můžete ho nosit dohromady, nebo každý kousek zvlášť. V každém případě budete šik šéfka. Koupí skvěle padnoucího obleku uděláte jednu z nejlepších věcí pro vaši kariéru.

Autor: profimedia.cz, EPA

Výjimečná košile

Není košile jako košile. Buď můžete vypadat jako škrobená sekretářka z berňáku, nebo pomocí pásku, volánu nebo kontrastním proužkem látky vytvořit unikátní kousek, který se dá nazvat módou.

Autor: archiv firem

Černé lodičky

Lodičky nejsou záležitostí jen pracovní garderoby. Měl by je obsahovat botník každé ženy. Vysoké podpatky vám přidají několik centimetrů, protáhnou nohy, zeštíhlí postavu a dodají to pravé sebevědomí. Ale sebejistý krok ještě nevznikl bez praxe.

Autor: Shutterstock

Příjemné prádlo

Kupte si příjemné prádlo, které vám bude sedět jako ulité. Správné prádlo jen podpoří vaši sebedůvěru a zažene jakoukoli nejistotu pryč. Důležitá poznámka. Pořiďte si komplet a noste ho vždy společně. Tento jednoduchý počin bude metaforou pro „mám svůj život natolik dohromady, že můžu vlastnit podprsenku a kalhotky ve stejné barvě“.

Autor: Profimedia.cz

Pracovní šaty

Mějte jedny elegantní šaty vždy po ruce a nikdo v práci nepozná, že jste minulou noc protančila až do svítání.

Autor: zoot.cz

Kabelka

Se správnou kabelkou získá váš outfit úplně jiný rozměr a dodá vašemu postavení důstojnost. Koupě kabelky je sice náročnější investice, ale kvalitní taška poroste s vámi.

Autor: Asos.com

Kabát

Proč potřebujete kabát? Protože dojem nedělá vaše auto, ale jen a jen vy.

Autor: zoot.cz

 

Více se o trendech na letošní jaro dočtete zde.

Autor: elm