Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jste blond? Máte pro letošní jaro vyhráno!

15. března 2016 | 10:00

Přemýšlíte, jaká barva bude letos na jaře ta nejvíc top? Pokud jste přirozeně blond, pak už můžete přestat bádat či tápat v mlhách, jakou barvu si opatřit. Letošní jaro a léto budou ve znamení světlých odstínů.

S nadcházejícími teplými měsíci nemyslíme na nic jiného než jak přiblížit naši kštici slunci. Jak jinak než zesvětlením barvy nebo rozzářením pomocí světlejších pramínků? Jestli jste pravá blondýnka nebo teprve přemýšlíte o změně, tak vás jistě budou zajímat top 3 odstíny blond barvy.

Rita Ora
Autor: profimedia.cz

Cínová blond

Světlá až téměř stříbřitě „sepraná“ blond barva více koresponduje s duší rockerky než se vzhledem tatínkovy holčičky. Pokud máte nespoutanou duši, neváhejte. Je tu jeden menší zádrhel, tento odstín vyžaduje náročnou údržbu. Ale rozhodně stojí za to!

Nejvíc plážově vypadá tento odstín na přírodně vlnitých vlasech jako má Beyonce
Autor: profimedia

Blond v barvách pláže

Pokud nejste zrovna přebornice v péči o vlasy, je tu právě pro vás barva vyžadující téměř minimální nároky na údržbu. Barva zlaté pšenice v kombinaci s medovým nádechem společně vytváří zcela přirozený vzhled, který se báječně hodí na pláž. Klíčem v tomto looku je kadeřníkova práce s přirozeným odstínem vlasů klientky. Vlasy sice budou zesvětleny, ale jejich přirozený vzhled bude zachován – jako by je právě políbilo slunce.

Rachel McAdams
Autor: ČTK, Profimedia.cz

Krémová blond

Růžové zlato v týmu s krémovým tónem dává dohromady hedvábně jemnou blond. Barva není ani "příliš řvavá", ani v ní její nositelka nezapadne. Skvěle souzní s každým typem pleti od světlé po tmavou.

Jaké budou další trendy pro letošní jaro, si přečtěte zde.

Autor: elm