Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Barbie má nové jarní účesy: Jak se vám líbí s mikádem a červeným přelivem?

11. března 2016 | 06:00

Panenka Barbie prochází v posledních letech velkými změnami. Vaše děti už si doma nemusí hrát jen s "vychrtlinou", protože nově má Barbie i pořádné ženské tvary. Několikrát byla také počítačově "odlíčena" a ukázána světu bez make-upu. Tentokrát prochází další změnou, která se týká jejího typického účesu. Ten je už minulostí!

Světoznámá vlasová designérka celebrit Jen Atkin vytvořila panence Barbie čtyři zbrusu nové účesy, které kopírují aktuální trendy. Nechybí samozřejmě ležérní středně dlouhé mikádo, neboli lob, které nosí Barbie s pěšinkou uprostřed. Cílem bylo proměnit panenku v roztomilou a šik ženu, která se snadno učeše do práce i na večírek.

Dalšími účesy jsou vysoko vyčesaný culík a falešný culík. Jen Atkin je zvolila především z toho důvodu, že jsou to jedny z nejžádanějších účesů jejích slavných klientek, konkrétně těch z klanu Kardashianových. Vlasová designérka nezapomněla ani na Barbie zrzku, které "střihla" módní ofinu a ponechala přírodní vzhled vlasů pomocí plážových vln.

Barbie s ležérním mikádem
Autor: Instagram