Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jarní mikiny, které se hodí k džínám i sukni: Inspirujte se!

Video se připravuje ...
S čím nosit mikinu? 3 tipy na stylové outfity!
VIDEO: Karel Dlabač
6. března 2016 | 06:00

Jestli už na vás přišla chuť pořídit si zbrusu nový jarní kousek do svého šatníku, mohla by to být třeba stylová mikina, kterou užijete nejen před příchodem jara, ale i během jara a během letních večerů.

Vytahané mikiny po kolena, huňaté kousky na zip nebo mikiny s kapucí? Ty jsou všechny minulostí. Na každodenní nošení jsou nejlepší jednoduše střižené mikiny s hravými potisky nebo vtipnými nápisy. K takovému univerzálnímu kousku můžete teď obléknout džíny, na jaře áčkovou sukni a v létě šortky.

Stylové mikiny jsou už druhým rokem na absolutním výsluní. Kromě módních obchodů zdobí i titulky prestižních módních magazínů nebo přehlídková mola. A to je skvělá zpráva! Konečně se ve světě nosí něco opravdu pohodlného a ne příliš extravagantního. S tím, jak na popularitě stoupají tenisky, se brzy můžeme těšit na to, že pohodlí bude na prvním místě, aniž by tím utrpěl náš styl.

Potisky a nápisy

Jednobarevné kousky mají samozřejmě zelenou, více pozornosti však přilákáte stylovou mikinou s originálním nápisem nebo obrázkem. Ani námořnické pruhy, retro puntíky nebo rebelská koženka rozhodně nejsou k zahození!

Před nákupem se inspirujte v naší fotogalerii!

Sledujte i další aktuální módní i kosmetické trendy!