Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete rychlou změnu? S bytovými doplňky vykouzlíte hotové divy

2. března 2016 | 00:00

Už vás omrzel vzhled bytu? Chtěli byste ho změnit a myslíte si, že je taková změna příliš drahá? Věřte, že si stačí pořídit pár designových kousků, změnit barvy stěn a z vašeho nudného domova se stane ryze moderní byt s nádechem venkovské pohody či exotiky. Proto se pojďme podívat, jak málo stačí, abyste vzhled svého bytu změnili během chvíle a za málo peněz.

Toužíte po dokonalé chvilce u rodinného krbu?

Rodina je pro vás na prvním místě? Zkuste tedy Skandinávský design a pohrajte si s barvami jako je zlatá, bílá a červená. Použít pak můžete dekorace s motivy srdíček, ptáčků nebo měkké deky a huňaté polštářky. Pro dokonalé vykouzlení rodinné pohody pak stačí jen aromatické svíčky, vaše oblíbená hudba a šálek dobré kávy.

Autor: profimedia

Toužíte po efektním avšak elegantním interiéru? Není problém!

Někdo dává přednost jednoduchým a čistým liniím nábytku a klade důraz na výrazné doplňky například v metalických odlescích či zvířecích motivech. Báječně funguje například kombinace tmavě hnědé a zlaté barvy, která vytváří atmosféru s nádechem luxusu. Pokud se obáváte, že se takto výrazné motivy lehce okoukají, můžete investovat například do plédů, dekorativních polštářků či do kuchyňského nádobí, které se dá lehce obměňovat.

Nalaďte se na poklidnou vlnu venkovského prostředí...

Pokud jste vyznavači takzvaného New Vintage stylu, zaměřte se na výběr doplňků především z přírodních materiálů a dekorací v zemitých odstínech jako je například hnědá, olivová, oranžová či fialová. Pro dokonalou atmosféru lze interiér doplnit například malými polštářky s květinovými motivy, ložním prádlem v oblíbeném kostkovaném dekoru v různých barevných provedeních a nábytkem z masivního dřeva. Rozhodně nesmíte zapomenout na svícny, skleněné vázy či mosazné lucerny, které intimitu vašeho domova jen podtrhnou.

Autor: profimedia

Nechte se unést slunnou exotikou!

Exotické květiny, luxusní tkaniny, výšivky, atypické motivy a převládající barvy jako je červená, fuchsiová a tyrkysová. Proč se v chmurném počasí neprobouzet právě do této atmosféry, která je inspirována prosluněnou asijskou kulturou? Nechte se unést vůní rozkvetlých zahrad a využijte vonné svíčky! Vaše návštěvy pak jistě ocení i výběr originálního kuchyňského servisu, se kterým bude každé jídlo gurmánským zážitkem.

Aktuální jarní trendy si můžete prohlédnout zde!

Autor: mba