Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jarní trenčkoty: Které sluší plnoštíhlým ženám a které ladí k šedým vlasům?

  • Video se připravuje ...
    29. února 2016 | 06:00

    Trenčkoty patří mezi nadčasové kousky, které se vám ve skříni rozhodně neztratí. Budou totiž pravděpodobně in klidně i za deset let. Pokud ještě žádný nemáte, je ten pravý čas to napravit. Poradíme vám, který perfektně padne přímo vám!

  • Když milujete klasiku

    Největší klasikou v barevné škále trenčkotů je bezesporu béžová. Ovšem není béžová jako béžová. Pokud jste spíše studený typ, který má většinou blond vlasy, bledou pleť a světlé oči, volte tmavší béžovou. Teplým typům s tmavými vlasy a snědší tváří mnohem více sedne světlejší tón béžové. 

    F&F, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Když máte pár kilo navíc

    Pro plnoštíhlé ženy je mnohem vhodnější trenčkot v černém provedení. Jak je známo, černá zeštíhluje a zvládne zamaskovat kdejaký nedostatek – a v tomto případě tomu není jinak. Štíhlejšího efektu docílíte i pomocí jednořadového trenčkotu.

    F&F, 1599 Kč
    Autor: archiv firem
  • Když máte šediny

    I dámy v letech mohou nosit trenčkoty. Ideální volbou je tmavě modrý, který není barevně tak tvrdý jako černý, a navíc skvěle ladí i k šedým vlasům. Stejně jako černý trenčkot se dá opravdu jednoduše kombinovat, protože i temně modrá si rozumí se všemi možnými odstíny. Nesmíme zapomenout ani na zeštíhlovací efekt, který se tmavě modré barvě nedá upřít.

    Orsay, 1699 Kč
    Autor: archiv firem
  • Když chcete vybočit z davu

    Pokud jste ráda vidět a béžová, černá i temně modrá vám připadají příliš usedlé a nevýrazné, vsaďte na nápadné i nevšední barevné provedení. Barevných trenčkotů sice není příliš, ale když pořádně zapátráte, určitě ten pravý objevíte. Vaší barvou můžou být třeba korálově červená, kanárkově žlutá, sněhobílá nebo pudrově růžová. 

    Marks&Spencer, 1799 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.