Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Inspirujte se krásnou herečkou Jessicou Alba a buďte spokojená sama se sebou

14. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Která z nás by nechtěla být úspěšná a krásná žena a zároveň báječná matka? Rozhodně to není lehký úkol, ale jsou mezi námi i ženy, které jej zvládají bravurně. Patří k nim i Jessica Alba (33), talentovaná herečka, obhájkyně práv žen a matka dvou dcer.

Právě i díky neutuchající energii, s jakou Jessica všechny své role zvládá, si tuto herečku zvolila firma Braun jako beauty ambasadorku pro své produkty. Snad každá žena se chce cítit skvěle a být žádoucí, a právě výrobky značky Braun jí s dosažením tohoto cíle chtějí pomoci. Krásná a také velice cílevědomá Jessica Alba bude hovořit o tom, jaký vliv má dobrý pocit ze sebe sama na kvalitu našeho života a že úplně každá žena má možnost pro sebe něco udělat. Když se cítíte krásná, vyzařuje z vás sebedůvěra a všechno pak jde tak nějak lépe. Stejně jako Jessice.

Ta začala snít o herecké kariéře již ve svých 12 letech a tehdy na sobě také začala tvrdě pracovat. Velice záhy se dostavily výsledky a Jessica Alba se začala objevovat v různých menších i větších rolích. Zásadní průlom však nastal s velice populárním seriálem Temný anděl, kde ztvárnila jednu z hlavních postav, a další velký úspěch se pak dostavil s filmem Sin City – město hříchu. Momentálně je jednou z nejžádanějších hereček a mnozí jí předpovídají zářivou kariéru.

Jessica o ní