Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dotestováno: Čas je důležitý, místo úklidu ho věnujte raději dětem!

9. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Dokonale čisté podlahy jsou snem každé hospodyňky. Ovšem každodenní úklid zabere hodně času a energie. Jak si poradily čtenářky Blesku pro ženy s inovativním úklidovým systémem Kobold VK200 s čističem pevných podlah SP600, jsme se dozvěděli z našeho testování.

Celkem bylo vybráno devět testujících čtenářek, které mají doma minimálně 20 m² pevné plochy k úklidu. Při údržbě domácnosti se musí vypořádat s přítomností dětí, domácích mazlíčků i alergiemi některého člena domácnosti. Ženy, které se testování zúčastnily, vyplnily krátký formulář na stránkách www.testovanisbpz.cz a pak pár dní počkaly, než jim byl doručen úklidový systém Kobold VK200 s čističem pevných podlah SP600, díky němuž lze vysávat a vytírat podlahy v jednom kroku.

Po řádném úklidu byl všem testujícím ženám odeslán anonymní dotazník, ve kterém měly vyjádřit své dojmy na spolehlivost a funkčnost tohoto přístroje. Celých 85 % z nich by úklidový systém Kobold VK200 bez obav doporučilo svým blízkým.

Testování bylo prováděno na různých druzích povrchu s různými nástavci. První dojem z úklidového systému Kobold VK200 byl velmi pozitivní. Testujícím se nejvíce líbila široká škála funkcí a výsledný efekt při úklidu. Při samotné práci s úklidovým systémem Kobold VK200 čtenářky nejvíce ocenily úsporu času, který jim použití přístroje přináší. Celkově se dá říci, že čtenářky si nejvíc pochvalovaly rychlost a efektivnost úklidu.

Reálné zkušenosti čtenářek:

Eva M.: Čistící systém je opravdu skvělý pomocník nejen při každodenním úklidu, ať už se to týká námahy, času, super úklidu do všech koutečků, kam se dostane. Prostě jednička. Jsem ráda, že jsem tento úklidový systém Kobold mohla vyzkoušet, přinesl mi toho hodně. Doporučím dále svým přátelům.

Tereza K.: Můj celkový dojem je, že přístroj vypadá v bílé barvě elegantně, čistě. Má pořádný tah, který krásně vysaje veškeré podlahy. Není složité ovládání, pouze na schody bych ho nepoužívala, jelikož je trošku těžší.

Denisa T.: Uvažovala bych o pořízení za nižší cenu. Známým bych doporučila - kvalitou a detaily.

Martina S.: Určitě se úklid pomocí čističe nedá srovnat s běžným ručním úklidem, který běžně provádím. Ať už se to týká námahy, času či výsledku. Navíc návod kdybych něco nevěděla, je celý v češtině.

 

Související články
Video se připravuje ...