Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dotestováno: Jak obstála zubní pasta Signal s dlouhotrvající ochranou proti zubnímu kazu?

5. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jak často se usmíváte? Je prokázáno, že lidé, kteří mají úsměv na tváři, na své okolí působí šťastně a pozitivně. Mnozí z nás se však rozdávání úsměvů brání. Mohou za to problémy se zuby. Zažloutlé zuby či nepříjemný zápach z úst může ovlivnit sebedůvěru každého jedince. 

Kdo by netoužil po dokonalém hollywoodském úsměvu? Značka Signal tento rok představila skvělou novinku – zubní pastu Long Active, která díky svému složení s vysokým obsahem zinku chrání chrup mezi čištěním a účinně bojuje s bakteriemi, jež v našich ústech způsobují vznik nevzhledného zubního plaku. A právě vy, naše čtenářky, jste měly jedinečnou příležitost tuto zubní pastu zdarma vyzkoušet.





Jak testování probíhalo?

Do testování se mohla přihlásit každá z vás, která na internetových stránkách www.testujemesbpz.cz vyplnila dotazník. Prvním 250 přihlášeným pak přišel domů balíček se zubní pastou Long Active White Fresh s unikátní technologií PRO-TIME ZINC™. Po čase na důkladné vyzkoušení výrobku jim byl mailem odeslán krátký dotazník, ve kterém se naše čtenářky anonymně svěřily se svými dojmy z výrobku.


Výsledky testování

Čtenářky si nejvíce chválily příjemný, svěží pocit v ústech po vyčištění zubů, příznivou cenu a také fakt, že pasta v ústech nepálila a nebyla agresivní. Určitě stojí za zmínku i to, že pasta má bělicí účinek a používat ji může celá rodina.

 

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Radka S.
Velmi příjemně mě překvapila chuť. Pasta nepálila a po vyčištění přetrvávala svěží chuť. Pastu hodnotím velmi kladně.

Lucie B.
Zubní pasta je opravdu výborná. Zanechává po vyčištění příjemný pocit v ústech. Určitě si ji zase koupím.

Františka K.
Vynikající, protože mám dost problémů se zuby, tak musím jednoznačně pochválit, pasta mi nedělala žádné problémy a snášela jsem ji velmi dobře.

Radka H.
Pasta je fajn, koukala jsem i na cenu a ta mi připadá velmi příznivá. Nejvíce oceňuji fakt, že pasta není tak agresivní a nepálí mě v ústech jako pasty jiné. Díky za možnost testovat.

Pavla Č.
S pastou jsem spokojená a v budoucnu si ji určitě ještě koupím. Pěkně se nanáší na kartáček a po čištění mám dlouho v ústech pocit, že jsou fakt čisté :-). Děkuji za tuto možnost.

Petra J.
Tuto zubní pastu určitě koupím znovu. Maximální spokojenost ve všech směrech.

Jana D.
Celkový dojem z tohoto výrobku mám velmi dobrý. Oceňuji konzistenci pasty, stačí malé množství nanesené na kartáček a čisticí účinek i bělicí je perfektní.

Michaela P.
Pasta má příjemnou jemnou mentolovou chuť, lehce stahující účinek a bělení by asi bylo poznat za delší dobu. Testovala celá rodina (4) a chutnala i dětem 7, 11 let. Za nás super!

Video se připravuje ...