Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C
Dotestováno: Buďte svěží s TENA Lady!

Dotestováno: Buďte svěží s TENA Lady!

Inkontinence je zdravotní problém, který bohužel trápí každou čtvrtou ženu, a to bez ohledu na věk. Neschopnost ovládat močový měchýř je pro mnohé ponižující a dokáže zamávat se zažitým stylem života. Většina lidí totiž plánuje své aktivity podle rozmístění toalet, aby se vyhnula případným nepříjemným okamžikům. Jak tomu předejít?

V rámci projektu Testování s Bleskem pro ženy jste mohly vyzkoušet jedinečné inkontinenční vložky TENA Lady. Předně bychom vám, milé dámy, chtěli moc poděkovat za  hojnou účast v tomto testování. Právě vaše zkušenosti mohou usnadnit rozhodování dalším ženám, které hledají vhodné řešení tohoto intimního problému.

 

 

Jak testování probíhalo?

Po  vyplnění dotazníku byl našim testujícím zaslán vzorek inkontinenčních vložek TENA Lady Ultra Mini a Mini Magic k vyzkoušení. Po čase na  důkladné otestování jim následně byl mailem odeslán anonymní formulář. Testující ženy si nejvíce pochvalovaly příjemný pocit při no-šení - tyto vložky totiž kopírují tvar ženského těla tak dokonale, že na ně i zapomenete. Další velkou výhodou TENA Lady je jejich prodyšnost a vysoká savost. Díky rychlému odvádění vlhkosti se navíc nemusíte bát nepříjemného zápachu. Vložky TENA Lady jsou hedvábně jemné, tenké, a jak mnoho testujících potvrdilo, pro případ rezervy je můžete pohodlně nosit v kabelce. Vy si tak po  celý den můžete užívat pocit svěžesti a odhodit obavy z dlouhých cest! Mnoho žen též souhlasí s  tím, že klasické menstruační vložky neposkytují stejnou ochranu jako TENA Lady.

 

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Kateřina K.
Jsou velmi příjemné, cítím se v nich dobře, nemám pocit, že okolí o tom ví, jsem spokojená.

Adéla H.
Příjemný pocit při nošení. Neutralizují zápach několik hodin, výborná savost.

Marianna B.
Především to, že jsou TENKÉ a dobře umístitelné do spodních kalhotek. A také náhradní nezaujímají hodně místa v kabelce.

Lucie K.
Výborně přilnou ke kalhotkám, jsou příjemné na nošení, nemám pocit, že bych něco měla, ale co si nejvíc cením, je, že není žádný zápach. Byla jsem velmi spokojená a nejde jim nic vytknout. Děkuji.

Michaela F.
Tenké, malé, ale velmi komfortní. Jen škoda, že se nedají koupit v běžné drogerii nebo v obchodě, lékárnu mám nejbližší 15 km. Vzhledem k mé pracovní době se tam moc nedostanu. Děkuji za možnost otestovat Váš výrobek.

Renata B.
Při použití inkontinenční vložky jsem se cítila velmi čistě a příjemně, kdežto při používání klasických menstruačních vložek jsem každý únik moči cítila a bylo mi to velmi nepříjemné, že jsem si vložky musela často měnit, ale s TENA Lady žádný takový problém nenastal.

Daniela J.
Nemám pocit, že by někdo postřehl, že je mám, jejich velikost se dobře aplikuje do spodního prádla, nemám strach, že se posunou, žádný pach není, dají se dobře nosit jako rezerva v kabelce.

Jana V.
Lépe sají, není problém se zápachem i po delší době - např. při cestách, jsou opravdu dobré a kvalitní.

 

Video se připravuje ...