Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dotestováno: Jak obstál vlhčený toaletní papír Zewa?

9. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

V rámci projektu Testování s Bleskem pro ženy jste měly možnost vyzkoušet vlhčený toaletní papír Zewa. Jak ve zkoušce obstál? Na to jsme se ptali našich respondentek!


Každodenní hygiena na prvním místě

Hygiena na toaletě je důležitá – to ví i každé malé dítě. Jak ji ale správně provádět? Naše čtenářky měly jedinečnou možnost zdarma vyzkoušet vlhčený toaletní papír, jehož obliba v České republice stále roste. Zjistili jsme, že vlhčený toaletní papír Zewa skvěle doplňuje klasický toaletní papír a nahradí bidet. Navíc je skladný a nabízí vysoký standard v oblasti hygieny a péče o pokožku.

 

Průběh testování

Do projektu Testování s Bleskem pro ženy se mohlo zapojit prvních 400 čtenářek, které na www.testovanisbpz.cz vyplnily krátký dotazník. Následně jim byl zaslán balíček s vlhčeným toaletním papírem Zewa Moist Pure. Po čase na důkladné vyzkoušení výrobku jim byl mailem odeslán krátký dotazník, ve kterém se naše čtenářky anonymně svěřily se svými dojmy z výrobku. Testující si nejvíce pochvalovaly zejména hebkost a vůni toaletního papíru Zewa. Díky praktickému balení jej můžete vzít i na cesty. Pohodlně se vejde do každé kabelky, což ocení zejména maminky. Až 87 % čtenářek by vlhčený toaletní papír Zewa Moist Pure doporučilo dál.

 

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Hana K.
Celkově na mě produkt udělal dobrý dojem, jako největší plus vnímám vůni a hebkost papíru, určitě začneme tento toaletní papír kupovat.

Martina D.
Ocenila jsem nejvíce, že jednotlivé útržky jdou krásně od sebe. Celkový dojem za jedna :) Jsem ráda, že jsem mohla testovat, a budu doufat, že příště budu mít zase štěstí na testování. Moc děkuji.

Adéla S.
Dojem z vlhčeného toaletního papíru mám velmi dobrý! Jelikož mám dvě děti, vlhčený toaletní papír budeme určitě využívat, obzvlášť na cesty a dovolené ho budeme určitě pořizovat. Moc děkuji za možnost si ho vyzkoušet.

Kateřina T.
Celkově hodnotím výrobek velmi kladně. Vlhčené toaletní papíry používáme hlavně při cestách autem a tento byl opravdu nejlepší, který jsme doposud měli. Příjemná vůně, dostačující vlhkost (některé papíry bývají dost suché), balení akorát, aby nestihlo vyschnout, jsem moc spokojená.

Aneta H.
Líbí se mi velikost balení. Praktické do kabelky. Dále oceňuji diskrétnost obalu (vypadá jako vlhčené ubrousky) a možnost splachování až 3 kusů útržků do toalety (oproti vlhčeným ubrouskům je to výhoda).

Kamila M.
Balení by se mohlo lépe otvírat a první vrstva by nemusela být tak pevná, protože když jsem chtěla první papír, vytáhla jsem jich asi pět. Opakované zavírání moc dlouho nefunguje. Jinak je i pro alergiky, což vítám :-)

Kateřina P.
Dojem je celkově dobrý, jak jsem očekávala - nezklamal. Vlhčený toaletní papír dává intimní hygieně zcela jiný rozměr. Určitě ho doporučím svým známým, ať ho alespoň vyzkouší :-)

Gabriela M.
Pravidelně kupujeme klasický toaletní papír Zewa (jiný už nepoužíváme). A vlhčený toaletní papír od stejné značky nás také přesvědčil o skvělé kvalitě a budeme se k němu pravidelně vracet.

Související články
Video se připravuje ...