Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dotestováno: Voňavé a čisté prádlo díky pracímu gelu Surf!

30. června 2016 | 14:04
Prezentace klienta |

Praní prádla - obyčejná činnost, kterou děláte už automaticky. Prádlo stačí jen roztřídit dle materiálu nebo barvy a zbytek za vás obstará automatická pračka a hlavně prací gel. Ale jak víte, že používáte kvalitní prací prostředek? Otestovali jsme nový prací gel Surf, který prádlu dodá úžasnou vůni a zářivou čistotu.

 

Mít čisté a zároveň voňavé prádlo není jen tak. Naše čtenářky dostaly unikátní možnost vyzkoušet si nový prací gel Surf pro úžasně voňavé prádlo v praxi. Navštívily stránky www.testovanisbpz.cz a vyplnily krátký formulář o tom, jak jim nový prací prostředek vyhovoval.



Jak test dopadl?

Po odeslání padesáti vzorků pracího gelu Surf byl všem testujícím ženám odeslán anonymní dotazník, ve kterém měly sdělit své názory na vůni, kvalitu a celkovou spokojenost s pracím gelem. Celých 84 % žen by tuto novinku na praní bez obav doporučilo svým přátelům a známým. Ženy si nejvíce pochvalovaly úžasnou vůni prádla, jeho měkkost a zářivou čistotu. 57 % žen dokonce tvrdí, že Surf dodal prádlu tu nejlepší vůni, jakou kdy vyzkoušely.



Proč Surf?

Je léto, nejlepší čas pro výlety, dovolené a trávení času venku, nejlépe někde mimo civilizaci. Prací prostředky Surf oceníte zejména ve chvíli, kdy se vrátíte z dovolené na chatě a potřebujete rychle zlikvidovat tu horu špinavého prádla, kterou pro vás vaše rodinka připravila. Pokud i vy chcete poznat tajemství čistého a voňavého oblečení, neváhejte a vyzkoušejte prací prostředky Surf, které vás dostanou svými úžasnými květinovými vůněmi a zářivě čistým prádlem.

 

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Alena B.
Naprostá spokojenost. Velmi mě uchvátila vůně pracího gelu a následná vůně prádla po vyprání. Nemusela jsem použít žádnou aviváž a prádlo naprosto krásně vonělo. Úžasné, to se mi již dlouho nestalo.

Ladislava H.
Je skvělý, zaujme již svým zářivým vzhledem a ta vůně… ááách

Kateřina Marie K.
Prádlo i gel krásně voní, jednoduché dávkování a srozumitelnost sdělení na obalu. Jednou jsme s ním prali i ručně (v umyvadle) a naprosto supr! Jednou jsme s ním odstranila flek od borůvkové zmrzliny z bílé halenky… Gel nalít na halenku, po půlhodině vymácháno ve vodě - naprosto čisté!

Monika D.
S tímto gelem jsem opravdu moc spokojená. Již jsem používala prací gel, ale účinek nebyl 100% a vůně nebyla tak intenzivní jako u tohoto gelu. Prádlo je krásně čisté a nádherně voní. Určitě si tento gel budu kupovat i nadále.

Zuzana S.
Jsem spokojená, odstranil i starší skvrny co mi obyčejný prací prášek neodstranil... Prostě super…

Marta N.
OBAL - je barevný, takže ihned je srozumitelné, že je na barevné prádlo. DÁVKOVÁNÍ - uvnitř perfektní vsazená jakoby nálevka, tohle je vážně skvělá vychytávka. VELIKOST - akorát, není to do ruky těžké. VŮNĚ - jemná a nevtíravá. Za mne velká spokojenost

Veronika M.
Celkový dojem je výborný, záleží na zašpiněnosti prádla, prala černé jemné prádlo - super, montérky po 14 dnech zašpinění na 40 stupňů, ač k nevíře pustilo to. Pak jsem prala bílé na 30 stupňů a prádlo nebylo vyprané na 100 %.

 

Video se připravuje ...