Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Strach o život, odhalená "nevěra" a zlomené srdce

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. listopadu 2018 | 10:00

V Ulici se člověk nikdy nenudí, každý týden přináší nové zlomy v osudech hlavních představitelů. Také tento týden nebude výjimkou. Eva přijde Milošovi na jeho zálety a srdečních záležitostí se bude řešit ještě mnohem víc. Všechno se to pěkně zamotává.

Šárka s Martinem bojují s vlastními city, je těžké se v tom mnohdy zorientovat. Mají oba pocit, že se jim ten druhý schválně vyhýbá, ale kde je vlastně pravda a co k sobě opravdu cítí? Vztah také řeší Vendula s Pavlem, ale tam je to opravdu nahnuté. Po zrušené svatbě už se mluví i o rozchodu. Proč se oba tolik trápí, když je jasné, že k sobě patří? Opět se do toho přimontují babičky, ty jak víme, zkazily svatbu, takže uvidíme, jak to dopadne tentokrát.

Miloš se sice snaží být vzorným manželem, ale už několik měsíců nemůže přestat myslet na Anču. Ta je ovšem kamarádkou jeho manželky Evy a o Miloše absolutně nestojí. I tak ale všechno "praskne" a Miloš zavaří nejen sobě, ale i Aničce. Janě s Rozinou začíná zbrusu nový život, uvidíme, jak se toho zhostí a také se ukáže, že jedna z nich je opravdu dítětem Štěstěny. Pešek je v šoku a bojí se o život své sestry. Už ztratil manželku, dceru a teď si ještě nestačil vše vyříkat s Marií a ta je v nemocnici.

Věrka s Lubošem jsou pořád ve při. Luboš Věrce nevěří, myslí si, že ho obelhávala a Mára není jeho syn. Věrce už nakonec rupnou nervy a ještě se v nemocnici dozví něco o Arnoštovi. Tomáš Jordán se už nějakou dobu necítí dobře, ale veškerá zdravotní vyšetření vyjdou v pořádku, tentokrát ovšem zkolabuje přímo u Terezy doma.