Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Schyluje se k další nevěře a svatba v ohrožení

Video se připravuje ...
Ulice
VIDEO: TV Nova
22. října 2018 | 14:27

Tento týden v Ulici bude zase horko. Alešovu pravou tvář odhalí i učitelka, Věrka se dostane o krok dál v pátrání po Lubošovi a svatba Venduly s Pavlem se kvůli hádkám babiček dostane do ohrožení.

 

Aleš opět útočí. Tentokrát prohlédne i učitelka Landová, která ho do dnešního dne měla za světáka a myslela si, že ten, kdo tu ubližoval, byla Gábina. Stane se ovšem svědkem incidentu mezi Gábinou a Alešem a nestačí se divit. Sama nakonec na vlastní kůži okusí, čeho je Aleš schopen. Věrka s Márou se nevzdávají a nadále intenzivně pátrají po Lubošovi. Věrka se pouští do nebezpečných akcí, ale konečně se zdá, že svitla jiskřička naděje.

Vendula a Pavel se mají už v pátek brát, ale Pelcová a Nyklová rozpoutají další kolo hádek. Kvůli babičkám se rozhádají i snoubenci. Ohrozí to svatbu? Martin a Veronika se nevídají tak jako dřív, Veronika je hodně vytížená a nemá čas. Už to pomalu začíná jejich vztah ničit. Veronice někdo, ke komu má hodně blízko, promluví do duše. Možná už bude ale pozdě, Martin totiž zažije zlomový okamžik. Květa přijde za Šárkou s velmi zajímavou nabídkou, ta ale neví, jestli jí může důvěřovat potom, co se stalo. Kdo jí pomůže její dilema rozřešit?