Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Boj o dítě a šikana na pracovišti

Video se připravuje ...
Ulice: Anička vyslechne Honzův telefonát Jindře
VIDEO: TV Nova
8. října 2018 | 11:33

V Ulici to zase vře. Zákeřný zhrzený Mastný bude řádit jako tajfun a za ním zůstane pěkná šlamastika. Také Gábina bude řešit další šokující věci ohledně Aleše a ani na Bedřicha nečekají doma moc pozitivní zprávy. Tento týden bude hodně dramatický.

Mastný chce Šárku zničit, protože mu není po vůli, svou pomstu si předem naplánoval a připravil, teď jen čeká na ten nejvhodnější okamžik, aby ji dokonal. Křivé obvinění, zfalšované důkazy, další šikana, jak tohle ovlivní vztahy v hospodě a jak se ke všemu postaví Květa Vavrušková? Gábina si toho naložila pořádnou hromadu, musí udělat vážné životní rozhodnutí, na policii zjistí další šokující zprávu a do toho se Aleš mstí a kope kolem sebe.

Bedřich se vrací z Německa, těší se na své holky, ale místo toho se mu dostane pořádně ledové sprchy. Jaké věci rozpoutá to, co mu Jindra oznámí? Ota stojí před dilematem, jak řešit kresbu svého studenta, která může znamenat recesi nebo zoufalé volání o pomoc. Veronika stále váhá, jak naložit s nabídkou, která by ji mohla pořádný kus posunout, ale má dojem, že je moc riskantní. V ten okamžik se objeví Lukáš Binar a neskutečným způsobem jí otevře oči a poskytne jí jiný pohled na věc. Jak se nakonec rozhodne?