Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Provalená nevěra a svatba v ohrožení

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici
VIDEO: TV Nova
24. září 2018 | 11:56

V Ulici bude zase tenhle týden pěkná mela. Aleš nedá pokoj a bude otravovat, i když už o něj nestojí ani Šimon. Svatba Terezy a Davida je v ohrožení a Jindra už nezvládne dělat, jako by se nic nestalo, a Bedřichovi dojde, že se děje něco vážného.

Miloš zcela otevřeně přiznává, že se opět zamiloval, ale jeho žena Eva se to nesmí dozvědět. Je to ale žena a má radar, který jí říká, že něco není v pořádku. Se svým podezřením se svěří Anče, ale pro tu je to velmi ožehavá debata. Miloš ještě ke všemu svou lásku začne rozebírat s velmi překvapivou osobou.

Mastný už několik týdnů terorizuje výhrůžkami, vydíráním a sexuálním obtěžováním Šárku, která je už téměř na pokraji zhroucení. Tentokrát ovšem Mastný narazí na někoho, kdo s ním pěkně vyběhne a dá mu jasně najevo, kde jsou jeho hranice. Gábina stále řeší Aleše, který ne a ne zmizet z jejího života. Tentokrát se opět objeví u ní doma a bude chtít vyrovnat staré účty.

Bedřich si všiml, že Jindra se v poslední době změnila, že se něco musí dít. Jindra se sice snaží udržet si klidnou tvář, ale v pátek dojde k něčemu, co ji tak rozhodí, že vše vyjde najevo. Oba kvůli tomu zjistí, že jejich vztah je ve větší krizi, než si dokázali oba připustit. Na svatbu Terezy a Davida se všichni těší. Když bude zbývat jen jeden den, stane se něco, co Terezu totálně rozloží. Bude chtít svatbu odvolat. Všechno ale nakonec dobře dopadne a svatby Terezy a Davida se dočkáme už v pátek. Podívejte se do fotogalerie, jak bude vypadat:

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>