Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Nečekané těhotenství, kolaps i prozrazený románek

Video se připravuje ...
Ukázka z Ulice: Adriana a Miki přistiženi
VIDEO: TV Nova
28. května 2018 | 12:00

Bolest z krachu vztahu řeší každý jinak. V příštím týdnu v Ulici budeme sledovat hned několik takových situací. Řešit se budou i průšvihy v rodině a ve škole a homosexuální orientace. Dojde i k náhlému kolapsu a podezření na těhotenství!

Adriana se potřebuje vzpamatovat z toho, že přišla o manžela, který vůbec nebyl tím, za koho ho měla. Zlomené srdce si léčí po svém. Chce z mysli i postele vypudit veškeré vzpomínky na Roberta a to, co se zdálo jako sex na jednu noc, se teď mění v románek. Adriana využívá Mikiho náklonnosti, ale Pešek je přistihne ve vášnivém objetí. Má strach, že se Adriana vrátí zpět k nevázanému stylu života!

Jiří Herman zase svůj žal z rozchodu s Digi utápí v alkoholu, a to se konečně začíná podepisovat i na jeho práci. Dostane se do velkého průšvihu, ztratí totiž něco, co by se nikdy nemělo dostat do cizích rukou! Přátelství Filipa Maléře a jeho spolužáka Standy je velice intenzivní, nyní dojde k podezření, že chlapci k sobě mají možná blíž, než jen kamarádi.

Ota Puklický se snaží držet krok s excentrickou Johankou, studentkou herectví, která je o dost mladší než on. V noci téměř nespí, podniká s ní nejrůznější akce a navrch ji přesvědčuje o svých kvalitách i v posteli. Litry energetických nápojů a kafe, která pořádá, aby ho udrželi přes den bdělého, si vyberou svou daň. Vilma Nyklová se třese na pravnoučata, teď to vypadá, že by Vendula mohla být těhotná. Jak to Vilma zjistila a potvrdí se to?