Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Co se stane v Ulici: Adriana konečně nachytá Roberta s Ájou!

17. dubna 2018 | 11:53

Nové díly Ulice přinesou to, na co všichni dlouho čekali. Na falešného a zákeřného Roberta spadne klec. Důkazy o tom, že Adrianě lže a podvádí ji, se na ni v poslední době valily ze všech stran, ale ona svého muže zamilovaně a slepě bránila, až do posledního dechu. Teď ho ale načape s Ájou. Otevřou se jí konečně oči?

Robert si přestal dávat pozor. Je přesvědčený, že mu vždy všechno vyjde a že Adrianu pokaždé zpracuje a vmanipuluje přesně tam, kde ji potřebuje mít. Jenomže v poslední době je náhod kolem Roberta až moc a v Adrianě začnou hlodat pochybnosti.

Když pak v Ulici na vlastní oči spatří Áju, o které Robert tvrdí, že je jeho žárlivá ex-přítelkyně, se kterou není už dlouho v kontaktu, nedokáže se zbavit oprávněného podezření. Už brzo se ale Adriana s Ájou setká znovu a nepůjde o nic příjemného. Nachytá ji totiž v Robertově obětí a při vášnivém polibku.

Jak Adriana zareaguje? Dokáže ji Robert zase zpracovat, nebo už tentokrát zašel moc daleko? A zchrání to Adrianu před unáhledým prodejem bytů? Na fotky z nových dílů se podívejte do fotogalerie:

Podívejte se také na video, co se stane tento týden v Ulici:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Robertovy lži se hroutí a Alešův život je v ohrožení a Světlanin kolaps • VIDEO: TV Nova

Vše o seriálu Ulice najdete ZDE >>>

Autor: red