Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Adrianu čeká šok! Co všechno se dozví o Robertovi?

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici
VIDEO: TV Nova
10. dubna 2018 | 09:08

Rodina Nyklových se opět stane terčem dvou největších manipulátorůRadka Mastného a Roberta Bláhy, kteří se, pokud jde o zničení protivníka, nezastaví před ničím. Jak málo stačí k tomu, aby byla zničena pověst člověka, a jak těžce se s tím poškození musí vyrovnávat! Jaké peklo se rozpoutá tentokrát?

Lidé, kteří trpí poruchou přijmu potravy, většinou dělají všechno možné pro to, aby se neprozradili. Stejně tak postupuje i Marcela. Její temné tajemství se ale nakonec stejně provalí. Jedno malé upozornění její profesorky spustí obrovskou lavinu, která semele i její blízké.

Přestože by studenti seriálového gymnázia měli myslet hlavně na blížící se maturitní písemky, je tu něco, co si chtějí vybojovat ještě předtím. Zajdou ve svém snažení pomoci třídnímu Davidovi Kučerovi dál, než kdokoli předpokládal. Do Davidovy kauzy zasáhne také Alena! Filip Maléř se opravdu poctivě připravoval na přijímačky na střední školu, ale stejně poctivě to i oslaví, i když ještě nezná výsledky. Rodiče z toho nejsou dvakrát nadšení. Jaký průšvih Filip udělá?

Pořádný šok zažije Adriana, která je stále slepě zamilovaná do Roberta a hájí ho přede všemi. Denisa Mastná jí ovšem během otevřeného konfliktu otevře oči. Prozradí jí, jak to bylo doopravdy s ní a Robertem, a přidá informaci o historii náhrdelníku, který Adrianě Robert dal.Co všechno se ještě Adriana dozví a jaká bude její reakce?