Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Anča se odváže, Robertovi vyhrožuje Ája

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Anča se odváže, Robertovi vyhrožuje Ája
VIDEO: Tv Nova
3. dubna 2018 | 08:50

Co nového se stane tento týden v oblíbeném seriálu Ulice? U Adriany ještě více přituhne, ke krutému prozření dojde i u Světlany a Davida a překvapivé setkání čeká na Roberta i oslavenkyni Anču. Do smíchu ale moc nebude Gábině, které Aleš přichystá hodně nepříjemné chvilky. Na co dalšího se můžete těšit?

O největší překvapení se postará Věrka Marečková, která o svého nového přítele zabojuje takovým způsobem, že všichni budou jenom koukat. K jaké radikální změně se odhodlá? Není však jediná, kdo si připraví pořádné překvapení. S dalším přijde také Gábina. Bohužel se to ale nebude ani trochu zamlouvat Alešovi. Proč začne nezdravě žárlit?

Robert Bláha si jde už nějakou chvilku tvrdě za svým, a to bez ohledu na to, jakou spoušť za sebou zanechává. Situace se mu ale začíná pomalu vymykat z rukou, protože Adriana, ze které se snaží vytáhnout pořádný balík peněz, nečekaně mění svá rozhodnutí. Ke slovu se také hlásí jeho bývalá milenka Ája. Co po něm chce a čím mu vyhrožuje?

Otec Lucky Weberové chce za každou cenu potopit jejího třídního učitele Davida Kučeru. Je totiž přesvědčený, že Lucku zneužil. Tentokrát odstartuje něco, co se bohužel podepíše na Davidově životě víc, než by on sám čekal. Co se stane? Jak se to dotkne školy a samotného Davida?

Od chvíle, kdy policie zatkla Světlanu kvůli obvinění z korupce, si Lumír Nykl připadá jako ve špatném snu. Když se konečně zablýskne na lepší časy a stane se něco, co mu dokonce vžene slzy do očí, přijde zase nečekaná rána. Jak je na tom křivě obviněná Světlana? Jaké kruté prozření ji čeká?

Vedle vypjatých situací se ale také dočkáme radostných chvilek. Anča Lišková má narozeniny a čeká na ni dvojitá oslava. Nejprve se u ní sejde celá rodina a následně Anča vyrazí do víru velkoměsta na sraz. Slavení se jí ale trošku vymkne z rukou, a večer se tak vyvine zcela nečekaným směrem.

Podívejte se, jak to Anča rozjede na narozeninové párty:

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red