Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Davida zmlátí Lucčin otec, Adriana se hroutí a Aleš nezdravě žárlí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
20. března 2018 | 06:00

Co se stane v Ulici tento týden? Pro nikoho nebude příjemný! Světlana je zavřená a vypadá to, že si ve vazbě ještě dva týdny posedí. Robert rozjel velkou hru, která se mu vymyká z rukou, a vztek si vybíjí na Adrianě. I Aleše s Gábinou a hlavně Terezu s Davidem čeká velká krize. Co zásadního se stane ve vašem oblíbeném seriálu v novém týdnu?

Už v úterý se v Ulici objeví sympatický milionář se svou podstatně méně sympatickou přítelkyní. Proč? Potřebuje totiž obnovit šatník a Hynek mu nedoporučil nikoho jiného než svou bývalou ženu, návrhářku Gábinu, která by podobnou zakázku potřebovala jako sůl.

Jenomže pohledný a milý milionář je trnem v oku žárlivému Alešovi. Postěžovat si pak půjde učitelce Landové. Opravdu je pro Aleše milionář konkurencí, nebo jde Gábině jen o kšeft, který by jí mohl pomoci vzkřísit umírající ateliér?

Robert si tentokrát ukousl tak velké sousto, že má problémy ho spolknout. Udání Světlany spustilo lavinu, kterou nečekal ani on sám. V malé Ulici se nic neutají, a tak se i k láskou zaslepené Adrianě dostaly zvěsti o tom, že to možná bylo všechno jinak, a v Adrianě konečně začínají hlodat pochybnosti.

Jenomže to poslední, co Robert potřebuje, je, aby Adriana na všechno přišla, takže ji krutě vmanipuluje do situace, že je všechno její vina. Adriana skončí v slzách a jediné, po čem touží, je mít ho zpět. Opřít se nemůže už ani o rodinu, která se kvůli Eddiemu dozvěděla, že se Adriana chystá prodat dva byty z baráku, který na ni Pešek přepsal. Vyjde pravda najevo dřív, než bude nenávratně pozdě? Jaká situace musí nastat, aby jí konečně otevřela oči?

Že bude mít Lucčino opití se ve škole ještě takovou dohru, to nečekal nikdo. Tím méně David, který bude za svůj dobrý skutek náležitě potrestán. Agresivní otec Lucky totiž najde fotky, které nikdy neměly vzniknout a které si vyloží úplně jinak, a ve vzteku přijde Davidovi rozbít ústa přímo do školy. Skandál bude mít samozřejmě obrovský dopad nejen na maturanty, ale také na vztah Davida a Terezy, která ho před Luckou varovala. Jak se jim podaří šílenou situaci, ve které je chudák David úplně nevinně, ustát? Bude mu Tereza věřit?

Podívejte se do fotogalerie, kvůli jakým fotografiím se David dostane do pořádného průšvihu:

Vše o seriálu Ulice naleznete ZDE >>>

Autor: red