Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Pro Světlanu si přijde policie přímo na radnici

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
12. března 2018 | 12:58

Co se stane v Ulici? Robert si myslí, že je nedotknutelnný, když má za zády Mastného a neštítí se ničeho. Jenže tentokrát si ukousl opravdu velké sousto. Také David má problémy, které by ani ve snu nečekal. Na co se můžete těšit tento týden ve svém oblíbeném seriálu Ulice?

Robert se rozhodl, že se nevzdá a hodlá Světlaně pěkně zavařit. Tentokrát ale zajde opravdu daleko, a sice až na policii. Jeho udání spustí nečekanou lavinu. Jak dalekosáhlé důsledky to bude mít? Narazí konečně Robert tvrdě na zem, nebo mu zachrání kůži Mastný, kterému Robert věří mnohem víc, než by měl?

Třídu, do které chodí Lucka, čeká tento týden maturitní ples. Na něj se samozřejmě vypraví i David s Terezou a po plese, společně s rozjařenými maturanty, skončí na afterparty v Coolně. Události se ale vyvinou jinak, než by všichni čekali. Proč Tereza odejde z Coolny dřív, než její přítel? a s kým stráví David převážnou část noci?

Evu už nebaví, jak pomalu se Anička po rozchodu s Bedřichem vrací zpátky do milostného života. a nebyla by to rázná a se vším hned hotová Eva, aby nevzala iniciativu do svých rukou. V domnění, že ví, co je pro kamarádku to nejlepší, se na ni rozhodne ušít malou boudu. Na skleničku, kam Aničku pozve, ovšem nedorazí sama. Jak na to Anička zareaguje a jak to změní její křehce se vyvíjející vztah s Evženem? To všechno se dozvíte už tento týden v Ulici.

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>


Velikonoce jsou už za chvíli! Pokud chcete znát těsto na ten nejlepší velikonoční mazanec, uplést pomlázku, nebo letos netradičně obarvit vajíčka, přečtěte si naše rady. Vše o velikonocích, jejich tradicích a zvycích se dočtete ZDE >>>

Autor: red, TV Nova