Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zákulisí vašich oblíbených seriálů: Podívejte se, jak to vypadá v Ulici i v Ordinaci

24. února 2018 | 06:00

Jste fanouškem seriálů Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě 2? Pak vás jistě bude zajímat, jak to vypadá v jejich zákulisí. Nahlédněte do hostivařských ateliérů, kde se odehrávají ty nejpeprnější situace a nejakčnější scény všech vašich oblíbených televizních hrdinů, a na chvíli se s nimi přeneste přímo do děje.

Tato místa určitě znáte! Vídáte je na televizních obrazovkách několikrát týdně a netrpělivě sledujete další pokračování osudů seriálových hvězd. V naší galerii najdete všechny známé prostory, kde se herci nejčastěji vyskytují.

Genius loci těchto snímků vás přímo pohltí, budete ve víru děje. Ocitnete se na operačních sálech, v zázemí sanitek, na chodbách nemocnice nebo před pekařstvím samotné Vilmy Nyklové. 

I když jste si možná mysleli, že je seriál točen na jednom místě, opak je pravdou. Díly se natáčejí v několika ateliérech, které jsou detailně vybaveny a důkladně připraveny na pracovní nasazení všech herců, kteří zde ze sebe musí vydat nejlepší výkony, aby připravili pro vás další výzvy, podfuky a obtížné zkoušky...

Autor: Adéla Ondroušková