Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Vzduchem budou lítat facky! Slízne ji Lucka, ale i Mastný

Video se připravuje ...
Tahle facka bolela doopravdy!
VIDEO: TV Nova
22. ledna 2018 | 13:59

Tento týden budou v Ulici lítat facky. Lucka se rozhodne přespat u Matěje, ale neřekne to doma, takže když si pro ni nad ránem otec přijde, dostane od něho další pořádnou facku. Zajímavé je, že představitelka Lucie Weberové Kateřina Šafránková slízla facku doopravdy. Scéna se natáčela celkem pětkrát. O dramatické situace nebude ovšem nouze po celý týden.

 

Radek Mastný si vykoleduje facku od učitelky Landové, na kterou si dělá zálusk. Jak ji tento egoman rozdýchá? Gábina s Hynkem řeší vliv Gábinina partnera Aleše na Šimona. Hynek se cítí být opomíjen a způsob, jakým se Aleš montuje do výchovy jejich syna, se mu ani trošku nelíbí.

Matěj těžce snáší loučení. Jak se Lucka rozhodla? Pojede za ním po maturitě do Kanady? Co s jejím rozhodováním udělá další výchovná facka od despotického otce? Marcela shání bydlení v Praze, ale vše se komplikuje. Evžen zase těžce snáší zprávu o svatbě Adriany a Roberta. Naruší to vzájemné vztahy v rodině?

Vendula se dozví šokující novinku o Pavlovi a Kamile. Ti dva se totiž rozešli. Využije konečně příležitosti k tomu, aby o Pavla bojovala, nebo se do věci zase nějak nešťastně zapojí Mário?