Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ukázka z Ulice: Podívejte se, co se stane v novém roce!

Video se připravuje ...
Ukázka z Ulice: Víme, co se stane v Novém roce!
VIDEO: www.facebook.com/Ulice
29. prosince 2017 | 10:40

Nový rok v Ulici bude provázet vaše seriálové hrdiny opět krok za krokem a bude plný nových nečekaných zvratů, nových lásek, ale přijdou i intriky a těžké zkoušky. Těšit se můžete i na tajnou svatbu – tipnete si, čí asi bude?

Vztah Gábiny a Aleše se začne vybarvovat. Aleš čím dál tím víc tlačí Gábinu ke změnám, které jdou zcela proti jejímu naturelu. Co udělají s jejich vztahem žárlivé scény a jeho snaha změnit ji k obrazu svému? A jak jejich vztah ovlivní Šímova učitelka Landová, se kterou si Aleš rozumí čím dál víc?

Tereza a David jsou zamilovaní až po uši, ale ani jejich vztahu se nevyhne těžká zkouška. David totiž dostane příležitost dočasně vést školu, a to kvůli vážnému úrazu ředitelky Puklické. David se najednou dostává do velkého stresu. Zvládnou to společně ustát? Stejně tak na tom bude Lucka, která překvapivě těžce ponese odloučení od Matěje, ten totiž dostane pracovní nabídku daleko od domova.

Slepě zamilovaná Adriana padne do Robertovy pasti, po Novém roce oznámí, že se tajně vzali. Robert bude i nadále Adrianou manipulovat a zajde tak daleko, že po ní bude chtít, aby prodala část domu. Adriana se ocitne mezi svou rodinou a Robertem. Robert navíc začíná intrikovat i v práci a tam na to doplatí Světlana. Anča a Bedřich se snaží navázat nové vztahy, ale otázkou je, jestli se jim podaří zapomenout jeden na druhého.

Vendula bude bojovat o Pavla a uvidí se, zda ji čeká velká láska. Veroniku s Martinem čeká oslava dvacátého výročí svatby, ale bohužel také nepříjemná řešení. Marcela bude kvůli baletu bojovat s anorexií. Ota se po půlroce oklepe z kopaček od Hedviky a začne znovu randit. Potká někoho, kdo mu obrátí život vzhůru nohama. Podívejte se na nové fotografie:

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>