Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vánoce v Ulici: Žádost o ruku, zrazená důvěra i nečekané zázraky

15. prosince 2017 | 06:00

I vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice se netrpělivě připravují na Vánoce, a k některým lidem dokonce Ježíšek dorazí dřív, než čekali. Jedno je jisté: letošní Vánoce budou plné překvapení!

Stejně jako každý rok, i letos slaví Nyklovi Vánoce dřív. A na večeři pozvali společně s Vendulou i Mária, kterého stále považují za Vendulina přítele. Jak by taky ne, když u Venduly už skoro měsíc bydlí, a dokonce s ní chodí hlídat malého Sašu. Jenže Vendule už s líným Máriem pomalu dochází trpělivost. Provalí se právě na Vánoce, jak to spolu ti dva vlastně mají?

Robert a Adriana

Robertovi teče pořádně do bot. Vášnivá chvilka s Ájou mu pořádně zkomplikovala život, protože Ája nemá k činům daleko a k jejich hádce se připlete i Adriana. Ta najednou neví, jestli má věřit Evženovi, nebo Robertově historce s bývalkou Evou. Když ji navíc Robert nečekaně požádá o ruku, připomene se jí vztah s Eddiem a zareaguje tak, jak by nikdo nečekal, a tím míň Robert! Podaří se mu průšvih vyžehlit, nebo tentokrát už opravdu zašel moc daleko?

Mára a Karla

Situace u Marečkových nedává Márovi spát. Hlavně kvůli tomu, že ví, že má před svou milou Karlou taky jednoho kostlivce ukrytého ve skříni. Sebere všechnu odvahu a rozhodne se Karle přiznat, že se kdysi neživil zrovna poctivě, a že dokonce skončil ve vězení. Jak na to Karla – vzhledem ke svému povolání – zareaguje? Dokáže s Márou dál zůstat, nebo to pro ni bude překvapení, přes které se prostě přenést nedokáže?

Bedřich a Anička

Vypadá to, že u Liškových také nejeden člen rodiny začne věřit na zázraky. Miloš Knobloch si zahraje na předčasného Ježíška celý dojatý vánoční atmosférou, která panuje u něj doma. Přijde k Bédovi nadělovat. Tam je ale situace vzhledem k Jindře a Evženovi trošku jiná. Přestože byl plán, že svátky klidu a míru stráví všichni pohromadě, na poslední chvíli bude všechno jinak. Kdo kde a s kým nakonec na Štědrý den bude? A s jakou se Skyler vrátí z Ameriky?

Gábina a Aleš

Aleš má jasno, chce vážný vztah a udělá pro to cokoliv. I když to občas trošku přehání a Gábinu tím staví do nepříjemné situace, překvapení, které pro ni a Šímu před Vánoci přichystá, dojme nejen Gábinu, ale i celou Ulici. Jaké překvapení si Aleš, který musí svátky trávit v práci, pro svou milou připraví?

Podívejte se do fotogalerie, která vám napoví, kam se budou osudy oblíbených postav z Ulice ubírat:

Vše o seriálu Ulice najdete ZDE >>>

Autor: red