Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Hádka mezi Bedřichem a Ančou a odhalení podvodů

Video se připravuje ...
Hádka Bedřicha a Aničky
VIDEO: TV Nova
27. listopadu 2017 | 15:45

Tento týden si zase užijete pořádné vzrůšo, v Ulici to v posledních týdnech pěkně vře. Luboš Mareček si sáhne na dno a jeho život se obrátí vzhůru nohama.  Adrianu, Gábinu, Anču ale i Vendulu čekájí velká překvapení. Co se tento týden stane?

Anča, které stále záleží na Bedřichovi, i když už spolu nejsou. se dozví nepříjemnou zprávu. Donese se jí totiž něco, díky čemuž jí konečně dojde, že Bedřicha už věčné dolézání nebaví a že se pomalu snaží žít nový život. Dokonce se kvůli tomu pohádají. Pohne se v Aničce něco zase směrem k Bédovi?

Robertovy manipulace neberou konce. Adriana se po několika týdnech vrací domů a na Roberta se těší, on musí zakrýt všechny své prohřešky, čachry s bytem, prázdný účet a nesmí dopustit, aby Adriana  přišla na to, že ji podvedl.  Evžen už ví, co je zač, má ho přečteného, podaří se mu Adrianě otevřít oči?

Aleš se na první pohled zdá jako ideální partner, ale nikdy není nic tak růžové, jako to vypadá. Pokud totiž Gábina se svým partnerem nesouhlasí v něčem pro něj zásadním, je rázem oheň na střeše.  Gábinin syn Šíma tak sehraje nechtěně roli v něčem, co Alešovi vadí.

Luboš Mareček je na pokraji zhroucení. Trápí ho obrovské výčitky svědomí kvůli tomu, co všechno a s jakými následky se v minulých dnech a týdnech přihodilo. Netušil, že by to mohlo zajít až tak daleko. Jeho jedinou jistotou byla jeho rodina, po přiznání se mu ale i  tady rozpadá svět pod nohama.