Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Vendule půjde o život, Robertovi teče do bot!

Video se připravuje ...
Vendula nachytá zloděje při činu
VIDEO: TV Nova
21. listopadu 2017 | 06:00

Loupežná přepadení se v Ulici nějak rozmohla, ovšem tentokrát lupiči přijdou do domu k Nyklům a dojde tu k útoku, ze kterého mrazí. Všichni místní budou na nohou. A to jen proto, že Vendula nechtěně překazí plány někomu, kdo za žádnou cenu nechce skončit v base! Záchranka, policie, vyšetřování, strach o blízké… Jak se tohle podepíše na životech obyvatel Ulice?

Kromě dramatu u Nyklových dojde také trpělivost Evženovi s Robertem. Ten totiž začíná být stále drzejší a jeho terčem je Adriana a její rodina. Jakmile Evžen zjistí, co provedl Robert jeho dceři, jeho trpělivost přeteče a pořádně s ním zatočí.

Jiskřit to bude i mezi Květou a Gábinou. Květa chtěla Gábinu zničit a získat prostory, ve kterých si Gábina otevřela salon. Teď má opět něco za lubem, ale Gábina jí ukáže, jak ostré lokty dokáže mít.

Do krize se dostanou i Lucka s Matějem. Matěj se dostává do situace, kdy řeší dilema mezi byznysem a láskou. Udělá něco, co Lucku hodně raní, a ta skončí dokonce v slzách.

Láska pak bude stát i za bitkou, která se odehraje mezi Filipem a Benem. Filip je kvůli Martině pořádně zhrzený a náhoda tomu chce, že potká v Coolně Bena, který se přesně trefí do Filipova citlivého místa. K pěstnímu souboji už pak není daleko.