Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Simulace sexu a záchvaty smíchu. Herci z Ulice to rozjeli v živém vysílání

Video se připravuje ...
Simulace sexu a blbosti před kamerou předvedli mladí herci z Ulice
VIDEO: facebook/Ulice/Nova
25. října 2017 | 08:00

Máte rádi seriál Ulice? Pak byste si neměli nechat ujít video z živého vysílání představitelů Aleny a Davida. Ti měli včera na sociálních sítích původně odpovídat na dotazy diváků, jenomže brzy se jim do videa "nabourali" jejich herečtí kolegové a na dotazy diváků už nedošlo. Ale zato se všichni královsky bavili.

Vysílání, kde měli herci Tereza Vítů, představitelka Aleny, a Matouš Ruml, který hraje Davida, odpovídat na zvědavé dotazy fanoušků Ulice, se včera zvrhlo v hotový kabaret. Nejdříve se jim do jejich vstupu vloudil Jakub Štáfek a bujará nálada a hlášky mohly začít. Nemyslím si, že bylo zodpovězeno mnoho otázek, ale diváci se evidentně dobře bavili.

Postupně se ansámbl za webovou kamerou pěkně rozrůstal. Nejdříve přinesl Jakub Štáfek svou seriálovou sestru, tedy herečku Patricii Solaříkovou. Přinesl ji ze šatny na zádech těsně po tom, co si zrovna dala svačinu, takže diváci měli štěstí, že její svačinu neviděli také. Byla posledním členem této povedené skupinky, která vtipkovala jak na konto dotazujících se, tak na své, dostalo se dokonce i na vtipy o volbách a simulaci sexu.

Podívejte se, jak se celá partička herců bavila:

Video se připravuje ...
Vtipkovali i o volbách • VIDEO: facebook/Ulice/Nova

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>