Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: První společná noc Terezy a Davida

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
24. října 2017 | 06:00

Tento týden se v oblíbeném seriálu Ulice stane mnoho nového. Některé z postav čekají krušné konce, jiné sladké začátky. Kdo bude v sedmém nebi a komu z toho nebude úplně nejlépe? Podívejte se na ukázku, která vám napoví.

David se konečně rozejde s Alenou

To, na co jste tak dlouho čekali, se konečně stane tento týden. David se rozejde s Alenou, která tomu, co se děje naprosto nemůže uvěřit. Přestože Tereza s Davidem si konečně oddechnou a budou zářit štěstím, nebyla by to Alena, kdyby se tak jednoduše vzdala bez boje. Co pro ni bude největší ranou a bude mít nový pár konečně čas užít si svoje štěstí?

Simona a Rudolf si plní sen

Jak Simona, tak Rudolf mají velké přání - žít ve vlastním domě se zahrádkou a konečně jim nic nestojí v cestě za tímto velkým snem. Navíc se zdá, že díky Seržantovi půjde všechno mnohem rychleji, než by si pomysleli. Co jim navrhne a čím si Simonu okamžitě získá?

Adriana spadne Robertovi přímo do pasti

Vypadá to, že Adriana si růžové brýle jen tak sundat nehodlá. Je zamilovaná a pro Roberta udělá vše, co mu na očích vidí. Ten toho samozřejmě hodlá co nejvíc využít. Adrianu tak šikovně vmanipuluje do toho, aby mu dala klíče od svého bytu a od domu a dokonce to dokáže šikovně udělat tak, aby ho téměř prosila, aby si je vzal. Kdy už to konečně na Roberta praskne?

Květa zase intrikuje

Gábina se nakonec rozhodla půjčit si od táty a Květy peníze na otevření vlastního salónu. Pomohlo jí v tom také ujištění od Mastného, aby za půjčkou nehledala žádné vedlejší úmysly, že jí chce prostě jen pomoci. Jenomže by to nebyla Květa, aby se situace nerozhodla využít také ve vlastní prospěch. Pro Gábinu bude Květina zrada pořádně ledovou sprchou. Jak na to zareaguje a co to udělá s už tak dost křehkým vztahem s jejím otcem?

 

Jak to má Matěj s Luckou

Přestože Matěj svůj vztah s Luckou s počátku nijak zvlášť neřešil, teď už to bere tak, že spolu oficiálně chodí. To ale nesmazává věkový rozdíl mezi oběma. Zaměstnaný Matěj stále nemá na Lucku tolik času a také poznámka kamarádky Viky ji znejistí v tom, jak vážně to s ní Matěj vlastně myslí. Jak zareaguje na Lucčino přání, že by ho chtěla představit rodičům?

Anička je v nesnázích

Vypadá to, že přestěhováním se do vlastního bytu udělala Anička za jejím vztahem s Bedřichem definitivní čáru. Jenomže už tento týden zjistí, že být single není taková pohádka, jak si myslela. Nečekaně ji skolí viróza a jejím princem na bílém koni se překvapivě stane Evžen. Jak tomu pomůže náhoda? Bedřich má zatím plné ruce práce s tím, aby pomohl Jindře s péčí o malou Ladu. A do toho všeho se objeví Miloš. Co Bedřichovi tento odborník na vztahy poradí?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red