Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Robert ucítí příležitost, u Pešků to zaskřípe

Video se připravuje ...
VIDEO: Tv Nova
25. září 2017 | 09:07

Tento týden se v seriálu Ulice nudy rozhodně bát nemusíte. Spoustu vašich oblíbených hrdinů totiž čekají nové začátky a perné chvilky. Na co se můžete v následujícím týdnu těšit?

Hádka mezi Vlastou a Amálkou

Amálie by si ráda občas sedla za volant, protože ale dlouho neřídila, potřebovala by si to osvěžit. Koho jiného poprosit o pomoc, než svého milovaného Vlastíka? Jak ale správně tušíte, nebude mít netrpělivý Pešek na Amálku za volantem příliš mnoho nervů. Navíc se mezi Peškovými už delší dobu dějí věci, ze kterých Vlasta zrovna dvakrát nadšený není. Co bude nakonec tou pověstnou poslední kapkou?

Robert ucítí peníze

Přestože mu Adriana s Denisou pořádně zavařila, Robert se jí rozhodně vzdát nehodlá. a to hlavně proto, že se dozví, že na Adrianu je přepsán celý dům v ulici. Prohnaný švihák okamžitě ucítí příležitost a pokusí se omotat si Adrianu kolem prstu úplně. Jenomže s věrností si rozhodně nehodlá dělat těžkou hlavu a brzy začne lovit v jiných vodách. Netuší ale, že Evžen mu příliš nevěří. Dozví se Adriana konečně, co je Robert zač?

Bedřich okusí, co je to být otec

Jindru konečně pustili z porodnice a může být s malou v klidu doma. Jenomže klidu si příliš neužívá, protože malá Lada jí dává pořádně zabrat. Jak to tak vypadá, Anička se nemýlila v tom, že Bedřich bude Jindře pomáhat ze všech sil. O to je jeho snaha, přesvědčit Aničku, aby se k němu vrátila, komplikovanější. Tu navíc také čeká nový začátek, i přesto, že nad minulostí ještě tlustou čáru udělat nedokáže. Jak to nakonec dopadne? Hlasujte v naší anketě:

Dají se Bedřich a Anička dohromady, nebo ho holčička přesvědčí být s Jindrou?
76,5%
23,5%
Děkujeme za Váš hlas!
290 hlasů
89 hlasů

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red