Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Vztah Davida a Aleny je v krizi, Věrku a Karlu čeká šok!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Vztah Davida a Aleny je v krizi, Věrka a Karla neuvěří vlastním očím
VIDEO: TV NOVA/bpž
21. srpna 2017 | 11:24

Dnes se na obrazovky po prázdninách vrací oblíbený televizní seriál Ulice, a jak to tak vypadá, začne rovnou krizí vztahu Davida a Aleny. A není to přitom jenom kvůli Tereze, ke které David začíná cítit čím dál tím silnější sympatie. Co se bude dít?

David a Alena se vrátili ze společné dovolené. Místo romantického odpočinku si ale – zdá se – oba trošku lezli na nervy. Dusno v bytě u Terezy, Davida a Matěje by se dalo krájet, a navíc se David očividně těší na Terezu, což Alenu pořádně namíchne.

Že by začínala tušit, že je mezi nimi něco víc než kamarádství? A rozhodne se Alena zabojovat a přetáhnout Davida zpátky na svou stranu, nebo vyklidí pole? Hlasujte v naší anketě.

Bude chtít Alena zmanipulovat Davida zpět na svoji stranu?
91,7%
8,3%
Děkujeme za Váš hlas!
255 hlasů
23 hlasů

Šok pro Karlu i pro Věrku

Není to tak dlouho, co Karla s Márou řešili jeho vztah k Monice. A i když v tom má Mára naprosto jasno, Karlu trošku zaskočí, když najde Moniku, jak na něj čeká před dveřmi jeho bytu. Bude se chtít pouštět do vztahu, kde ještě stále vystrkuje růžky minulost, nebo se zatvrdí jako obvykle a stáhne?

Věrka také neuvěří vlastním očím. Vypraví se totiž na exkurzi do pivovaru, tam se potká se svou velkou láskou. Na přísloví, že stará láska nerezaví, je zjevně hodně pravdy, protože i jinak vždy čestné a morální Věrce se podlomí kolena.

Gábině teče do bot

Gábině se sice kariéra návrhářky rozvíjela slibně, teď ale poněkud stávkuje. Také proto je nucena přiznat Veronice, že pro ni momentálně žádnou práci nemá. Navíc se jí Hynek svěří, že by se potřeboval zpozdit s alimenty, což jí dělá značné komplikace v rozpočtu. Gábina ale nezahálí, obíhá butiky a snaží se se svou situací něco dělat. Za nitky se rozhodne zatahat její otec, kterému její situace neunikne. Nabídka, se kterou přijde, se ale standardně ponese v "Mastného duchu". Kývne na ni Gábina?

Podívejte se také na video, co vás čeká na podzim v Ulici:

Video se připravuje ...
Co se stane v Ulici po prázdninách? Podívejte se na ukázku • VIDEO: TV Nova

Autor: red, TV Nova