Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se bude dít na podzim v Ulici: Gábina se zamiluje

Video se připravuje ...
Co se stane v Ulici po prázdninách? Podívejte se na ukázku
VIDEO: TV Nova
6. srpna 2017 | 06:00

21. srpna se na obrazovky po prázdninové pauze opět vrátí oblíbený seriál Ulice. Co čeká na vaše oblíbené hrdiny? Komu se život zkomplikuje a na koho čeká nová láska? Prozradíme vám, jak to bude s Gábinou a fešným hasičem.

O Gábininu módní značku, do které Gábina směřuje veškerou svou energii, začíná být konečně zájem, ale chybějí jí peníze, aby mohla investovat a posunout se ještě o krůček dál. V tom se jí pokusí pomoci její otec, jenomže bohužel ne tak, jak by si Gábina představovala.

Navíc se Hynkovi má brzo narodit další dítě s jeho novou ženou a on začne flákat nejen alimenty, ale i starost o Šímu. Ten si ovšem nachází nový objekt zájmu. Ve škole se seběhne dramatická událost, během které je malý Šimon zachráněn sympatickým hasičem.

Díky tomu se hasič Aleš seznámí s Gábinou, která mu okamžitě padne do oka. Jenomže Gábina má s láskou své zkušenosti, které nebyly vždy úplně příjemné, takže se do ničeho nechce vrhat bezhlavě. Získá si nakonec Aleš Gábinino srdce, nebo se ho bude snažit ulovit pro sebe i nějaká jiná?

Hlasujte v naší anketě a zítra si přečtěte, jak se bude vyvíjet křehký vztah Máry a Karly.

Měla by dát Gábina sympatickému hasiči šanci?
93,9%
6,1%
Děkujeme za Váš hlas!
229 hlasů
15 hlasů

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE.


 

Autor: red