Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Devět skutečných rodičů a jejich dětí v Ulici! Víte o všech?

  • Pavla Tomicová, Ondřej Malý a děti Adam a Anežka
    1. srpna 2017 | 06:00

    V seriálu Ulice se za dvanáct let natáčení vystřídalo spousta různých herců. Mnoho z nich je tam ovšem už od začátku a vy s nimi prožíváte jejich životy a bedlivě sledujete co se děje. Možná neušlo vaší pozornosti, že některé role v seriálu hrají synové a dcery se svými hereckými rodiči. Víte, kteří to jsou?

  • Radoslav Brzobohatý a syn Ondřej


    Radoslav Brzobohatý a syn Ondřej
    Autor:  Nova TV
    V prvních sezonách seriálu Ulice se objevil také Radoslav Brzobohatý. Hrál Václava Krále, a se svým synem Ondřejem se sešel dokonce na place při natáčení společné scény. Byla to svatba Anči a Bedřicha. Ondřej Brzobohatý si v Ulici zahrál Marka Stránského – životního partnera Digi a otce jejích dvojčat. Jeho postava ovšem tragicky zesnula, proto už ho v seriálu také nevídáme.

  • Jana Bernášková a dcera Justýna


    Jana Bernášková a dcera Justýna
    Autor:  Nova TV
    Herečka Jana Bernášková hrála v seriálu Ulice od úplného začátku. Tak jak šel život v jejím soukromí, podepsal se i na roli v seriálu. Například když Jana otěhotněla, museli scenáristé upravit také osudy Bety Stárkové, kterou Jana v Ulici hrála. S narozením dcery Justýnky se zrodila nová postava: Barunka, dcera Bety v seriálu.

    Podívejte se na rozhovor s Janou Bernáškovou:

    Video se připravuje ...
    Jana Bernášková: V kabelce nosím bábovičky • VIDEO: Adam Balaževič

  • Pavel Rímský a syn Kryštof


    Pavel Rímský a syn Kryštof
    Autor:  Nova TV
    U zrodu seriálu byl také Kryštof Rímský, který hraje Máru. Jeho otec Pavel se do seriálu dostal až o několik sezon později. Vladimír Kukačka, jak se jmenovala jeho postava, nebyl žádný svatoušek, ba naopak. Roli padoucha ztvárnil herec tak přesvědčivě, že kvůli tomu měl prý opletačky i v reálném životě.

  • Kateřina Fixová a dcera Anna


    Kateřina Fixová a dcera Anna
    Autor:  Nova TV
    Matka s dcerou Kateřina a Anna Fixovy se v seriálu objevují skoro stejně dlouho. Anna o něco déle, přesně dvanáct let, protože byla stejně jako mnoho dalších u toho, když seriál začínal. V Ulici ji můžete vídat jako Moniku Farskou mnohem častěji než její maminku. Ta totiž hraje jen pošťačku.

    Osudy hlavních hrdinů v Ulici jsou mnohdy těžké, podívejte se na jeden z nich:

    Video se připravuje ...
    Anička se nedokázala vyrovnat s tíživou životní situací a propukla u ní psychická porucha • VIDEO: Nova tv

  • Pavla Tomicová, Ondřej Malý a děti Adam a Anežka


    Pavla Tomicová, Ondřej Malý a děti Adam a Anežka
    Autor:  Nova TV
    Před deseti lety se v Ulici objevila Simona Pavlicová (dnes už Hložánková) v podání Pavly Tomicové. Scenáristé si s jejím osudem pěkně zahráli a během svého působení v seriálu se dvakrát provdala. Během natáčení se Pavla před kamerou potkala nejen se svými dětmi Adamem, který si střihl roli doručovatele zásilkové služby, a Anežkou, která hrála rozmazlenou holčičku v kadeřnictví, ale také se svou sestrou, která hraje její úhlavní nepřítelkyni Květu.

  • Veronika Žilková a děti Agáta Prachařová a Vincent Navrátil


    Veronika Žilková a děti Agáta Prachařová a Vincent Navrátil
    Autor:  Nova TV
    Jedním z nejmladších přírůstků seriálového osazenstva je syn Veroniky Žilkové Vincent Navrátil, který hraje Tobiáše Slámu. Před lety Veronika vystřídala na nějakou chvilku Terezu Brodskou v roli Báry Jordánové, protože Tereza musela na operaci páteře. Pepanovu milenku Monču si zahrála i třetí zástupkyně klanu: Agáta Prachařová.

    Podívejte se, co prozradila Agáta Markétě v talk show:

    Video se připravuje ...
    Agáta Prachařová v talk show: Synovi změním jméno, jeho otec nesmí do Čech! • VIDEO: Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

  • Helena Němcová, Pavel Dytrt a maminka Helena Dytrtová


    Helena Němcová, Pavel Dytrt a maminka Helena Dytrtová
    Autor:  Nova TV
    Další početné zastoupení má rodina herečky Heleny Němcové, která hraje Míšu Krausovou. Její postava je v seriálu už tak dlouho, že jste s ní mohli absolvovat celé gymnázium a maturitu. Hereččina maminka Helena Dytrtová se v seriálu opravdu jen mihla v jedné epizodní roli. Pavel Dytrt, Helenin bratr, by se vám asi také těžko hledal bez nápovědy. Objevil se v roli syna Jana Kostky na svatbě Lídy a Jana.

  • Petra Špalková a maminka Helena Špalková a otčím Ivan Skoumal


    Petra Špalková a maminka Helena Špalková a otčím Ivan Skoumal
    Autor:  Nova TV
    Další trojčlenné rodinné zastoupení má rodina herečky Petry Špalkové, kterou znáte jako Pepanovu druhou manželku Blaženu. Jak vedla jejich cesta od seznámení až k oltáři, jste jistě bedlivě sledovali. Také to, že z první svatby sešlo, a to kvůli tomu, že Blažena začala rodit. Druhý pokus už vyšel a právě tehdy přijeli rodiče Blaženy, které si zahráli hereččina skutečná matka Helena a její otčím Ivan Skoumal.

  • Dana Kolářová a syn Šimon Ornest


    Dana Kolářová a syn Šimon Ornest
    Autor:  Nova TV
    Syn herečky Daniely Kolářové řídí orchestr The Tap Tap, kterému se velice daří. Jejich hity můžete znát z různých rádiových stanic a festivalů. Vystupovali mimo jiné také v seriálu a Danin syn hrál sám sebe. Dana Kolářová to v roli Aleny Suché neměla nejlehčí. Na jejích bedrech mnohdy skončily starosti celé rodiny, kterou držela nad vodou právě ona.

    Které rodinné vazby vás překvapily nejvíc?

Diskuse ke článku
.