Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nová postava v Ulici: Získá si srdce Adriany, nebo Gábiny?

Po prázdninách se v Ulici objeví nová postava v podání herce Jiřího Knihy
10. července 2017 | 14:00

Sice máme prázdniny, a od seriálu Ulice si tak musíme na dva měsíce odpočinout, přesto na veřejnost prosakují nové zprávy. Například v podobě jedné z nových postav. Komu asi vstoupí do života?

Herec Jiří Kniha si v oblíbeném seriálu Ulice zahraje novou postavu, u které zatím neznáme ani jméno. Už z úvodní fotky je ale jasné, že se zřejmě postará o pořádnou zábavu.

Tvůrci seriálu pro web televize Nova prozradili, že nový přírůstek v Ulici je přesně takový, jak na první pohled působí – rád na sebe strhává pozornost, s ničím si nedělá těžkou hlavu a pro problémy nejde daleko. Jeho kamarádi mu fandí, ostatní ale jeho sebestředná osobnost spíš štve. Ostatně už jeho příchod do seriálu budou provázet nemalé emoce.

Nás by ale zajímalo, komu tato výrazná postava vstoupí do života. Je to konečně láska, po které touží Adriana, nebo by konečně štěstí v lásce mohlo přát Gábině, která je dlouho sama? Je také možné, že dámy z Ulice budou mít v případě tohoto frajírka smůlu, a on se naopak namočí do nějakého problému s Brunem. Co myslíte vy?

Podívejte se na video, jak vypadaly hvězdy seriálu Ulice před lety. Poznali byste je ještě?

Video se připravuje ...
Jak vypadaly hvězdy seriálu Ulice v dětství • VIDEO: archiv TV Nova

Autor: red