Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak se změnili herci seriálu Ulice? Poznali byste je ještě?

  • 3. července 2017 | 06:00

    Ulice je tak nekonečný seriál, že už jsme všichni zapomněli, jak její hlavní protagonisté vypadali při úplném začátku. Proto jsme pro vás připravili fotogalerii, kde můžete jejich proměny porovnat! 

  • Digi Stránská

    Michaela Mauerová jako Digi v seriálu Ulice v první sérii.
    Autor: TV Nova

    Postava Dagmar, které nikdo neřekne jinak než Digi (až na paní Věrku), se v seriálu minulý rok objevila po několika letech. Její postava prošla obrovskou proměnou. Když do seriálu vstupovala, byla v bouřlivém období a nyní je spořádanou matkou dvojčat.

    Digi s dvojčaty
    Autor: archiv TV NOVA

     

  • Tereza Jordánová

    Tereza Jordánová
    Autor: archiv TV NOVA

    Sourozenci Jordánovi jsou součástí Ulice od samého začátku a mohli jsme vidět, jak se z dětí stávají dospělí. Patricie Solaříková (28) si během natáčení vyzkoušela změnu barvy vlasů, není to tak dávno, kdy se z blondýnky stala brunetou. Nyní je ale zpátky u své blond. A konečně se zdá, že po nevydařeném vztahu se ženatým Romanem našla toho pravého: svého kolegu, učitele ze školy, kterého hraje Matouš Ruml (31).

     

    Foto ze svatby Oty a Hedviky, která proběhla na konci letošní sezóny seriálu.
    Autor: TV Nova

    Připomeňte si svatbu Hedviky a Oty, která proběhla na konci letošní série Ulice:

  • Matěj Jordán

    1. klapka seriálu Ulice 6.6. 2005. Vedle Matěje stojí Dominika Kadlčková, původní představitelka Adriany.
    Autor: TV Nova

    Z vlasatého kluka se stal podnikatel. Když do seriálu nastupoval, bylo mu čerstvých šestnáct. Nyní je Jakubovi Štáfkovi 27 let. Jeho postava zažila několik vztahů. Úplně první teenagerskou láskou byla Adriana Pešková, kterou tehdy hrála Dominika Kadlčková (27).

    Jakub Štáfek
    Autor: Dana Kolářová

  • Franta Liška

    Matyáš Valenta alias Franta Liška
    Autor: archiv Blesku / archiv TV Nova

    Matyáš Valenta (20) prošel v seriálu asi největší změnou: z dítěte rovnou otcem! S holandskou přítelkyní Skyler se přestěhoval k jejím rodičům, ale i tak se v seriálu objevuje poměrně často. 

    Franta se Skyler a jejich malým Kristyánkem.
    Autor: TV Nova

  • Ema Toužimská

    Ema Toužimská
    Autor: TV Nova

    Představitelka Emy Liškové Anna-Marie Valentová (15) je sestrou Franty i ve skutečnosti. Z roztomilého blonďatého děvčátka se v seriálu stala mladá slečna! Pamatujete si na Eminy začátky v seriálu? Liškovi si Emu osvojili z dětského domova a Ema v té době byla hodně nedůvěřivá k lidem a nemluvila.

    Rodina Liškových
    Autor: TV Nova

  • Monika Farská

    Anna Fixová v seriálu Ulice jako Monika Farská
    Autor: TV Nova

    Monika Farská proplouvá seriálem také už od samého začátku a podle fotek musíme uznat, že čím je starší, tím je krásnější! Vztah s Márou je už minulostí, takže jsme zvědavé, co si pro Annu Fixovou (33) scenáristé vymyslí v další sérii. 

     

    Monika je zpět
    Autor: TV Nova

  • Lumír Nykl a Světlana

    1088299:gallery:true:true

    Lumír a Světlana Nyklovi. V současnosti v seriálu vystupují jako velká šťastná rodinka, ale vsadíme se, že v nových dílech dějem určitě něco zamíchá! Pamatujete, jak se Lumír v začátcích ke Světlaně choval? Nyní platí v seriálu za jednoho z největších dobráků! Světlana také prošla velkou proměnou, z neotrkané a nejisté ženy, která se zrovna přistěhovala z Ruska do Česka, se stala rovnou starostkou!

    Lumír se Světlanou a jejich syn Lexík.
    Autor: TV Nova

  • Simona Pavlicová

    Simona Pavlicová
    Autor: archiv TV NOVA

    Postava Simony, kterou hraje Pavla Tomicová (55), patří k těm nejoblíbenějším v seriálu. Naštěstí krušné období manželství s Pepanem, který ji jen využíval, má dávno za sebou. Víte, že v seriálu hraje se svou sestrou Naděždou Chrobokovou, představitelkou Květy, kterou seriálová Simona nemůže vystát? 

    Simona s Rudou
    Autor: TV Nova

     

  • Anička a Bedřich Liškovi

    Rodina Liškových
    Autor: TV Nova

    Manželství Liškových si v průběhu seriálu prošlo tolika krizemi, že by ani nešly spočítat. Jejich vztah překonal i Bedřichovu nevěru s Aniččinou kamarádkou, kterou si zahrála Lucie Benešová (42). Rána v podobě Bedřichova dítěte s Jindrou ale byla na Aničku přespříliš a letošní sezona seriálu končila tím, že se Anička od Bedřicha odstěhovala. Najdou k sobě v dalších dílech opět cestu?

     

    Ljuba Krbová, Matyáš Valenta, Adrian Jastraban, Sára Sandeva a Anna-Marie Valentová
    Autor: Foto: Dana Kolářová a archiv Blesku

  • Gábina Pumrová

    Gábina Pumrová
    Autor: TV Nova

    Gábina Pumrová v podání Anety Krejčíkové (26)  figuruje v Ulici také od začátku. V začátcích seriálu nebyla velkou kamarádkou s Terezou Jordánovou, ale v současnosti je to právě naopak. Prošla si také těžkým vztahem s tělocvikářem Hynkem, se kterým má synka Šimona. Jejich vztah nakonec ztroskotal a zatím si Gábina nikoho nenašla. Obecně se v Gábinině životě dlouho nic neudálo, hádáme, že v příští sérii to scenáristé napraví!

    Foto ze svatby Oty a Hedviky, která v seriálu proběhne za tři týdny.
    Autor: TV Nova

    Fotografie si můžete prohlédnout v galerii:

Autor: red
Diskuse ke článku
.