Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hledá se Maminka roku! Přihlaste se, rozdáváme ceny za 700 tisíc korun

Jste taky matka hrdinka?
28. května 2018 | 13:15

Až do konce května se stále můžete přihlašovat do soutěže o maminku roku, která probíhá rovnou ve třech kategoriích. Případně můžete přihlásit svou kamarádku nebo třeba dceru. O co všechno se hraje? 

Ve třech kategoriích se můžete přihlásit do soutěže Maminka roku - máte na to čas ještě do 30. května! Hledáme maminky hrdinky, blogerky a podnikatelky. Nejste právě vy ta, která může vyhrát některou z cen? 

Maminka roku 2018.
Autor: Časopis Maminka
Které mámy jsou největší hrdinky? Skoro se nám chce napsat, že přece každá. Ale přeci jen jsou maminky, které své hrdinství prožívají každý den. Takové, které se starají o někoho postiženého, které překonaly nějakou ztrátu, které třeba samy bojují s těžkou nemoci. Hrdinky jsou určitě i ty, které se starají o víc jak tři děti, které opustil partner, které se dostaly do těžké sociální situace. Kdo je podle vás maminka hrdinka?

Přihlaste sama sebe, nebo nominujte někoho ze svého okolí. Maminku, o které víte, že si zaslouží ocenění a které hodnotné ceny udělají radost a využije je. Těšíme se na vaše nominace. Přihlašujte se ZDE

Možná nejste hrdinka, ale máte úplně boží blog nebo firmu? Tak se taky přihlaste. Pojďte nám ho představit, udělat jo ještě úspěšnější a vyhrát hromadu cen. Přihlaste se Maminky roku! Vítězka získá exkluzivní spolupráci s našim webem maminka.cz.

Nejspíš to znáte, těhotenství a mateřství přináší spoustu nejrůznějších podnětů. A ty tvořivější maminky začnou sepisovat zkušenosti,  pocity, chtějí diskutovat a nadnášejí témata. Odtud uz je to jen kousek k tomu, aby si založily blog. A ten dřív či později začne mít návštěvnost. Protože blogy frčí a mateřských zkušenosti není nikdy dost. Zkuste štěstí. Nejde tu vůbec o počet followerů, ale o atraktivnost blogu a témat. Rádi poznáme zábavné maminky blogerky poznáme!

Pochlubte se vým podnikáním

Stejně jako jsme zvědavé na maminky podnikatelky!  Těch přibývá, možná roto, že firmy stále ještě nejsou vstřícné s půlúvazky či flexibilní pracovní dobou. Není divu, že spousta žen s malými dětmi volí jako přivýdělek vlastní podnikáni.

Některým dokonce mateřství ukázalo díru na trhu. Hlavně ty manuálně zručné se daly na výrobu nejrůznějších a nejvychytralejší věci pro miminka a batolata. Znáte někoho takového? Nebo máte stejnou zkušenost? Pojďte si v rámci soutěže Maminka roku zpropagovat svůj byznys. Vítězka kromě hodnotných cen získá i inzertní prostor a já správné podnikatelky vědí, to je marketingové důležitý tah!

Ještě stále hledáme Maminku roku! Přihlašovat se můžete už jen do konce května, tak raději neváhejte: Už se těšíme, až budeme vybírat finalistky, které mohou vyhrát ceny za celkem 700 tisíc korun. 

Hledáme skvělé maminky hrdinky, blogerky nebo podnikatelky - nejste to právě vy, nebo třeba vaše sestra, švagrová či kamarádka? Přihlásit můžete sama sebe nebo někoho, kdo si podle vás ocenění zaslouží. Všechny potřebné informace k soutěži Maminka roku najdete TADY

 

Autor: red