Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pořiďte dárky celé rodině jen za 1 000 Kč!

15. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Nevíte, kde stále brát inspiraci na vánoční dárky pro své blízké? Navíc máte hodně omezený rozpočet? Pak právě pro vás máme tipy na dárky pro celou rodinu, které pořídíte na jednom místě za rozumné ceny a zároveň ve skvělé kvalitě. V řetězci s oděvy a domácími potřebami KiK nakoupí Ježíšek opravdu pro každého!

Rozhodli jsme se udělat pro vás letošní vánoční nákupy ještě příjemnější a vybrali jsme to nejlepší pro každého člena rodiny. A kdyby vám nestačily naše nápady, spojili jsme síly s blogerkami-maminkami Sexy Mamas. Můžete si tedy nechat poradit od těch nejpovolanějších.

Autor: www.oblekamesechytre.cz

Pro malé i velké princezny

Čím potěšit dcerku nebo vnučku? Každou malou parádnici jistě nadchne nový přírůstek do jejího šatníku. Vybrat můžete třeba slušivé pyžamko nebo hřejivou bundu pro vaši malou lyžařku.

A co zaručeně nesmí chybět v pokojíčku žádné malé slečny? Krásná panenka z filmu Ledové království a růžový čajový servis pro návštěvy. Pokud by se ani s touto výbavičkou vaše dcerka necítila jako princezna, pak máme něco přesně pro ni. Naše úžasné šatičky by jí záviděla i sama Popelka!

Autor: www.oblekamesechytre.cz

Pro kluky i hračičky

Nikdy si nejste jistá, zda hračky, které vyberete, udělají větší radost synovi nebo manželovi? To přeci nevadí! Však o tu radost jde především. A u obou ji zaručeně vykouzlí rychlá auta nebo létající kvadrokoptéra na dálkové ovládání.

Byť „měkké dárky“ nejsou u pánů a kluků zrovna dvakrát v oblibě, takové povlečení s motivem Hvězdných válek by zaručeně mile překvapilo. A samozřejmě u nás najdete také něco pro malé parádníky, například slušivou lyžařskou bundu nebo teplou mikinu s kapucí s motivy zvířátek.

Autor: www.oblekamesechytre.cz

Pro hřejivé vánoční chvilky

Váš domov zútulní originální polštáře se zimním motivem a při sledování vánočních pohádek vás zahřejí hebké deky v mnoha barvách a provedeních.

Slavnostní štědrovečerní atmosféru pak pomohou vykouzlit ubrusy v bordó, stříbrné nebo šampaňské barvě doplněné o vánoční běhoun s hvězdičkami a elegantní svícny.

Spoustu dalších chytrých tipů na vánoční dárky najdete na www.oblekamesechytre.cz.