Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nebaví vás úklid? S novým vysavačem zaručeně bude!

16. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaké jsou naše běžné požadavky na vysavač? Zbavit nás prachu a nečistot. Nebylo by ale příjemné, kdyby byl úklid příjemným relaxem a efektivní záležitostí zároveň?

V dnešní době je na trhu možný výběr ze široké nabídky produktů, ve které se pro běžného uživatele rozhodně není jednoduché zorientovat. Se správným výběrem vám jistě pomůžou ekologické štítky, kterými jsou od září 2014 opatřené všechny vysavače. Hodnocené vlastnosti vysavače jsou shrnuty na stupnici od A do G, ze které si snadno vyberete produkt odpovídající vašim požadavkům.

Autor: Rowenta

Jak poznat prémiový produkt?

Pokud v obchodě natrefíte na výrobek s označením 4A, máte vyhráno. Našli jste produkt nejvyšší možné kvality. Přesně takový je i vysavač Silence Force Extreme AAAA od společnosti Rowenta. Společnost v každém svém produktu dává dohromady francouzský design s německou kvalitou, a ani modely z této řady nejsou výjimkou.  Jejich dalšími vlastnostmi je tichost, maximální účinnost a propracovaná ergonomie.

Autor: Rowenta

Efektivní na každém povrchu

Vysavače Silence Force Extreme AAAA jsou skvělými bojovníky s nečistotou na každém povrchu, což symbolizují dvě „áčka“ v jejich názvu. Díky účinné hubici si lehce poradí jak s koberci, tak s prachem na pevných podlahách.

Třetí „áčko“ v pořadí značí efektivitu HEPA filtru. Tento způsob filtrace dokáže zachytit téměř 100 % vysávaných nečistot, prachu a dalších částiček, které můžou dráždit alergiky. Vysavač je vhodný i do domácností, kterou obývají domácí mazlíčci. Jejich chlupy nemají v boji s Rowentou žádnou šanci a vaše návštěva ani nezaznamená, že váš pes zrovna mění srst. Navíc jsou zcela bezúdržbové a není třeba je čistit ani měnit, což snižuje další náklady. Inovací pak prošel 4,5litrový prachový sáček, který je opatřen systémem pro absorpci pachů a samouzavírací klapkou, která jej při vyjmutí okamžitě uzavře. Jestli se vám někdy přihodilo, že starý vysavač rozptýlil nečistoty zpátky, tak s Rowentou na to rovnou zapomeňte.

Kategorie energetické účinnosti patří poslední A. Vysoce ekologický motor zaručí, že i při sníženém výkonu 750 W dosáhnete maximální efektivity srovnatelné s modely o výkonu 2 200 W.

Autor: Rowenta

Komfort a ticho

Také vám vždycky vadilo, že o vašem úklidu ví i vaši sousedi? To s vysavačem od Rowenty končí. Její vývojáři, díky odhlučněným příslušenstvím, vám umožnili uklízet v extrémní tichosti. Ani manipulace s vysavačem nezaostává za ostatními vlastnostmi. Snadno uklidíte ve všech zrádných zákoutích a ani se u toho nezapotíte. To bude mít na svědomí ergonomické příslušenství v čele s rukojetí, která nabízí ti styly úchopu – vysávat můžete i ve zcela vzpřímeném postoji, čímž předejdete bolestem zad. Zjistěte i vy, že vysávání nemusí být nepříjemnou činností, ale může proběhnout rychle, s maximálním efektem a navíc pohodlně.

Více zjistíte na www.rowenta.cz