Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sladce strašidelná dvojka od HARIBO

19. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Poslední říjnový den je v anglosaských zemích zasvěcen oslavám Halloweenu. Města jsou plná rozsvícených dýní, umělých kostlivců, pavučin i černých koček a skupinky dětí převlečených do kostýmů čarodějnic, duchů a jiných příšer chodí od domu k domu a koledují o sladkosti.

V České republice se sice nejedná o běžnou tradici, ale poslední dobou ji slaví stále více rodin. Děti zbožňují strašidelné průvody za svitu lampiónů a halloweenské karnevaly. Zkrátka trocha napětí a strachu nikomu neuškodí. Stejně jako malá sladkost. Společnost HARIBO pro tuto lehce strašidelnou událost nabízí cukrovinky, které si zamilují nejen děti.

Co takhle šokovat dortem, který se jen hemží žížalami? Nebojte se, HARIBO Wummis jsou želatinové žížalky, které nabízí dvě lahodné příchutě najednou. Můžete okusit ovocnou příchuť broskve s pomerančem, jahody s ananasem nebo citronu s ananasem. Tato netradiční cukrovinka může být skvělou ozdobou či doplňkem halloweenského pohoštění.

Autor: Haribo

Další originální tematickou cukrovinkou jsou netopýrci z lékořice a želatiny. Ty najdete ve směsi oblíbených laskomin HARIBO Color-Rado. Vedle tradičních Zlatých medvídků se v sáčku ukrývají želatinové žabičky s pěnovým cukrem či kostky a válečky s lékořicovou příchutí.

Autor: Haribo
 

Všechny tyto laskominy čekají, až budou moci hrůzostrašnou událost oslavit s vámi. Zapojte fantazii svých dětí a utvořte spolu originální nápadité občerstvení.