Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nová česká stavebnice Millaminis pro nejmenší

19. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Stavebnice je originální forma hračky, která již po generace nechybí v žádném dětském pokojíčku. Důvod je zcela jednoduchý. Rozvíjí dětskou kreativitu, řeč, myšlení, jemnou motoriku a proto patří mezi klíčové. Miloš Hába, designér a konstruktér českých i zahraničních hraček, přišel s vlastním unikátním produktem, který na trhu zatím chyběl.

Nová stavebnice Millaminis je originální českou hračkou, která vyniká několika benefity a vlastnostmi, které v praxi nebylo zcela lehké skloubit. Millaminis je zábavná, interaktivní, vzdělávací a bezpečná a zdravotně nezávadná stavebnice pro děti již od jednoho roku. Je vyrobena ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození. Stavebnice se kompletují v chráněných dílnách a splňují veškeré požadavky stanovené nejpřísnějšími normami jak pro Českou republiku, tak pro celou Evropu.

Autor: millaminis s.r.o.

V základních řadách stavebnice Millaminis, které byly od října uvedeny na trh, jsou pro děti připraveny policejní či požární stanice, železnice, autíčka, ale i farma se zvířátky či zahrada. Stavebnice je vyrobena tak, aby se daly jednotlivé komponenty spojovat a průběžně doplňovat. Pro starší děti jsou přichystány i edukativní prvky, jako jsou například dopravní značky.

Pro ty nejmenší od jednoho roku do dvou let má stavebnice charakter čistě zábavný a zároveň přispívá k samotnému rozvoji dítěte. Starším dětem od dvou do pěti let nabízí stavebnice prvky, které plní i funkci vzdělávací. V budoucnu další stavebnice dětem ukáží prostřednictvím koncepčního prostředí celý svět. Hlavní hrdinové, kteří tento svět obývají – zvířátka Friends on the Move™, se vypraví z Afriky postupně do celého světa a představí dětem hlavní dominanty různých kontinentů i zemí.

Více informací o této novince se dozvíte na www.millaminis.com.