Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pojištěná půjčka – klidné spaní!

9. června 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Potřebujete si půjčit, ale bojíte se, že se dostanete do situace, kdy nebudete schopni půjčku splácet? Vyberte si půjčku s pojištěním. Za pár korun získáte jistotu, že v případě zhoršené životní situace se nedostanete kvůli splácení do problémů. Všem svým klientům ji nyní jako jediná nebankovní společnost nabízí Fair Credit.

O tom jak vybrat seriózní společnost, od níž si půjčit, toho bylo napsáno již mnoho. Kromě jiného můžete zohlednit i to, zda společnost nabízí možnost pojištění schopnosti splácet. Svědčí to totiž o odpovědném přístupu. V ČR ji zatím všem svým klientům nabízí jediná nebankovní společnost – Fair Credit.

Neštěstí nechodí po horách

Do složité situace se může v životě dostat každý z nás, zvlášť pokud je zvyklý žít aktivním životem, který s sebou vždy nějaká rizika nese. A rázem je složité dostát svým závazkům a splatit půjčené peníze v řádném termínu. „Jsme tu proto, abychom lidem pomohli vyřešit finanční problém a poskytli jim rychle peníze, které v rozpočtu chybí. Rozhodně je nechceme obtěžovat vymáháním pohledávek či exekutory. Půjčka s pojištěním je produkt, s kterým mohou být zákazníci naprosto v klidu,“ říká Tomáš Konvička, obchodní ředitel společnosti Fair Credit.

Jistota za pár korun

Pojištění půjčky navýší týdenní splátky doslova jen o pár korun. „Například při splácení čtyřtisícové půjčky bude zákazník místo 120 Kč splácet týdně 123 Kč, tedy pouze o 3 koruny více,“ vysvětluje Tomáš Konvička. Ať už si půjčujete na pračku, dovolenou nebo jste prostě jen nevyšli s výplatou, za klidné spaní ty tři koruny týdně navíc rozhodně stojí.

A jak si o půjčku, ať už s pojištěním nebo ne, zažádat? Jednoduše. Stačí kontaktovat bezplatnou zákaznickou linku 800 888 120 nebo vyplnit on-line žádost na webových stránkách společnosti:www.faircredit.cz