Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agáta Prachařová je nepřehlédnutelná i na silnici

31. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

SUV vyměnila za žlutý Fiat a nemůže si ho vynachválit.

Zkušenosti Agáty Prachařové s vozem FIAT 500L TREKKING:

Autor: NH Car

Moje zkušenosti s Fiatem jsou skvělé. Je to přesně typ auta pro mě. Svižné, hezké, komfortní a hlavně se s ním dá všude zaparkovat, ale přitom má v kufru i vzadu dost místa. Před tímto vozem jsem měla SUV s obrovským kufrem, ale tady místa není o tolik méně a přitom zaparkování je o tolik snazší. Desing auta je moderní a doporučila bych ho jak mladé rodině, tak slečně na nákup do města a když ještě zvolíte žlutou barvu, jako mám já, jste nepřehlédnutelní.

FIAT 500L

je vůz se stejně velkou osobností, jakou má 500, avšak s několika centimetry navíc. Díky nadčasovému designu a rozměrům 415 cm, 178 cm a 166 cm nabízí pohodlí vozu segmentu rodinného MPV ovšem s praktičností a efektivitou městského automobilu třídy B. Pohodlně proto přepraví 5 cestujících včetně jejich zavazadel.

FIAT 500L TREKKING

Nový Fiat 500L Trekking je určený všem sportovně založeným milovníkům outdoorových aktivit. Off-roadový vzhled kombinuje s chytrým pohonem předních kol, který díky inovativnímu systému kontroly trakce Traction+ zlepšuje ovladatelnost v obtížném a kluzkém terénu a poskytuje výjimečné schopnosti rozjezdu do kopce. To vše bez ztráty prostornosti a praktičnosti řady 500L.

Autor: NH Car

Pro zdůraznění off-roadového charakteru nabízí Fiat 500L Trekking ve standardu specifické nárazníky s ochrannými lištami, které vozu dodávají robustnější vzhled, a také větší světlou výšku dovolující jízdu i po velmi nerovném povrchu. K standardní výbavě patří i nová 17 palcová litá kola s diamantovým zpracováním povrchu obutá do pneumatik M+S, které zajišťují maximální ovladatelnost a trakci i na kluzkém povrchu. Exteriér zdobí řada nových detailů, jako například efektní plastové lemy blatníků, boční vstupy vzduchu na předním nárazníku a matné kovové kliky a boční lišty dveří. Interiér nové verze Trekking je charakteristický špičkovým textilním čalouněním kombinovaným s částmi z eko kůže. Zákazníci mohou volit mezi dvěma provedeními: šedou textilií Magnesio s koženými prvky, nebo černou textilií s bílými prvky.

Systém Traction+

Klíčovým prvkem nové verze Fiat 500L Trekking je standardně nabízený systém Traction+. Tento inovativní systém řízení trakce zlepšuje ovladatelnost na obtížném kluzkém povrchu při nižších provozních nákladech než konvenční pohon 4x4.To usnadňuje řízení, pomáhá udržet směrovou stabilitu a poskytuje nejlepší možnou trakci i na velmi nerovném a kluzkém povrchu.

Navštivte NH Car a přesvědčte se o přednostech těchto vozů na vlastní oči.