Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zažíjte čokoládové pokušení s Philadelphií Milkou

9. prosince 2013 | 14:17
Prezentace klienta |

Philadelphia Milka v sobě skrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády s nadýchaným sýrem typu cream cheese a vytváří tak nezaměnitelnou variantu sladké odměny v podobě mléčného výrobku. Výrobek je ideální jako pomazánka na pečivo, samotný na lžičce nebo při použití v kuchyni. Skvěle se například hodí jako krém do různých sladkých jídel, dortů, či zákusků. Philadelphia Milka obsahuje 22 % jemné mléčné čokolády Milka a má o polovinu méně nutričních hodnot než jiné čokoládové pomazánky. Tento sýr tak nabízí neobvyklý chuťový zážitek, který potěší chuťové smysly nejen dětí, ale i dospělých.

Nevíte, jak kombinovat ingredience a sestavovat vydatné menu pro celou rodinu nebo své přátelé? Vyzkoušejte dva recepty s Philadelphií Milkou a nebo se inspirujte ve Philly menu, které nabízí každý týden nové recepty.

Pečený čokoládovo-pomerančový dort

Přísady:

150g celozrnné sušenky
200 g másla (pokojové teploty)
3 vejce
1 špetka soli
2 pomeranče
700g Philadelphia Milka
50 g mouky

Postup přípravy:

Předehřejeme troubu na 160°C. Vložíme do sáčku celozrnné sušenky a nadrtíme válečkem. Rozpustíme máslo, smícháme se sušenkovými drobky a vložíme do dortové formy vypodložené pečícím papírem.

Ke 3 žloutkům přidáme špetku soli a dáme stranou. Bílky zatím ponecháme stranou a nastrouháme pomerančovou kůru. Pomerančovou kůru, žloutky a zbývající máslo rozmixujeme do hladka.

Smícháme Philadelphii Milku, mouku a našlehané bílky. Vzniklý krém nalijeme do formy a déme péct  na 1 hodinu. Po hodině pootevřete troubu a necháme dort pomalu vystydnout. Před podáváním ozdobíme vršek dortu zbylou pomerančovou kůrou.

Jednoduchý ovocný pohár s jogurtem a Philadelphií Milka

Autor: Alimpex

Přísady:

200 g čerstvých malin
300 g čerstvých jahod
150 g Philadelphie Milka
100 g nízkotučného jogurtu

Postup přípravy:

Do misky vložíme maliny a jahody s trochou cukru a lehce rozdrtíme vidličkou. Takto nadrcené ovoce rozdělíme do 6 malých sklenic nebo misek.

Vložíme Philadelphii do mísy a rozšleháme metlou. Přidáme polévkovou lžíci jogurtu a znovu použijeme metlu. Poté lehce přidáváme zbývající jogurt do namíchané Philadelphie, aby vznikla hezká barevná struktura. Vzniklou směsí pokryjeme ovoce ve sklenicích. Pro lepší chuť necháme v chladu cca 30 min. odležet.

Více naleznete na http://www.philly.cz/menu/

Autor: Alimpex

 



 


 


 

 

 

Klíčová slova: komerční prezentace, Alimpex
Související články